Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов избра Враца за официалното откриване

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов избра Враца за официалното откриване
Коментари Харесай

Борисов: Този път ще вложим огромно усилие да направим правителство. С този, който е патриот и е за европейски ценности


Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов избра Враца за формалното разкриване на предизборната акция. Повече от 800 симпатизанти и членове на ГЕРБ се включиха в събитието. Кампанията ще премиен под мотото „ За постоянна България още веднъж “.

Водач на листата в региона този път е Красен Кръстев.

Домакин бе кметът на града Калин Каменов. Който разгласи, че тази акция ще е частична акция и за локалните избори. „ Какво получихме за 2 година – инспекции, наказания, разпра, закани. Това не бе разпра към мен, а към всички. Това е оценка по какъв начин не би трябвало да се прави, какви хора да избираме и на какви да се доверяваме. Дали на неузрели детски хора, които слагат себе си преди всичко, или на експерти, които могат да създадат крачка обратно “, добави той. И предложения на сцената всички водачи от цялата страна, както и листите от Враца, Видин и Монтана.

Каменов си пожела „ огромният шлем – кметове на ГЕРБ във Видин, Враца и Монтана “.

Първи думата взе Николай Нанков, който нападна наследниците си в транспортното министерство. „ Наближат ли избори, тематиката с автомагистралите става настояща за тези шарлатани, които втора година ни ръководят. За 2 година не построиха нито един метър, не предвижиха нито една процедура “, нападна той досегашните ръководещи. „ Служебният Шишо Бакшишо под сюжета „ Приказки под Шишовия шубрак “ се разхожда по пътища, направени от ГЕРБ преди 10 година, с цел да взима проби “, съобщи Нанков. И го упрекна, че не ги взима по разпоредбите и демонстрира единствено една компроментирана на още стадий взимане проба.

Пред множеството Борисов разгласи, че след изборите ще положат старания този път да има държавно управление. С този, който е родолюбец, осъжда войната в Украйна и има евроатлантически полезности.

Очаквайте детайлности

 

 

 
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР