Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов има програма минимум и програма

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов има програма минимум и програма
Коментари Харесай

Борисов обясни програма минимум и програма максимум на депутатите си

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов има стратегия най-малко и стратегия най-много . Програмата най-малко е приемането на бюджет и закони в 49-то Народно заседание, програмата най-много е и някаква форма на експертно държавно управление.

Няма прогрес по диалозите за държавно управление, само че има прогрес по управническа стратегия, уточни водачът на Бойко Борисов пред депутатите от парламентарната си група. Видео от инструктажа е оповестено по обичайния за ГЕРБ метод - на страницата във фейсбук.

Иначе Борисов показа, че е изумен, че когато се види законодателната стратегия и метода, по който от ПП/ДБ приказват за бюджета " оставаш с усещането, че сме даже една и съща партия ". Особено на фона на " гневната акция, която се водеше и от тях, и от наша страна ".

Бойко Борисов отдаде самопризнание на Асен Василев , който вярно бил предложил да се мине по управническа стратегия, в това число браншове опазване на здравето, обучение, енергетиката. " Мисля в идващите дни както по законодателната рамка има група, по Бюджета също, следва да се стартира работа по Програма за ръководство в идващите години. Това още повече ще даде сигурност, че може да се откри едно обикновено ръководство - дали за малко, дали на ротационен принцип. " А в края Борисов повтори признанието - " С Асен Василев, особено, имам чувството, че може да се работи " - тъй като той виждал грешките, които са създали.

Задоволство изрече и от постигнатото до този миг Бойко Борисов - В най-лошия случай отиваме на избори, само че ще бъде с естествен бюджет и с ясното схващане, че ще имаме същия резултат и че няма да има значение кой е първи и кой втори

Още от на следващия ден би трябвало да стартира интензивна работа сред работни групи, стана ясно от думите и на Томислав Дончев. 
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР