Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и неговият екип са на

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и неговият екип са на
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Шумен: Имаме огромна подкрепа от Запада, първи ли сме - ще намерим начин държавата да тръгне напред!

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и неговият екип са на поредна предизборна среща - този път с жителите, симпатизантите и членовете на партията в Шумен. Над 700 души посрещнаха възторжено някогашния министър председател със викания " Победа! " и " Бойко, Бойко ".
 
Шумен тегли повече промишлен ток от Варна, стартира словото си Борисов. Което сме създали ние, те не може да го боядисат, сподели при започване на срещата си в Шумен Бойко Борисов, изреждайки триумфите на ръководството на ГЕРБ в района. Щяхме да сме минали Търново, а отсам - Търговище. Две години - нищо, подлага на критика Борисов, говорейки за строителството на Автомагистрала " Хемус ". Закарайте ни да забележим нещо, което сте създали. Да забележим заготовка, да забележим ваучър, продължи Борисов, водейки неприсъствен спор с съперниците на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили, без да ги посочва по име. 
 
Когато ви споделят - вдигнахме ви пенсиите, без да подвигат налозите, това е неистина. Защото има инфлация. За две години инфлацията е сред 40 и 60%. Това значи, че някой им взема прикрит налог. Затова приканвам президента Радев да покаже какво е финансовото състояние на страната, сподели Борисов. Тук магии не стават. Никога не съм излъгал, че ще взигам пенсии и заплати, продължи някогашният министър председател, говорейки за финансовото състояние в страната. Ние имаме доста добра стратегия. Правиха я всички наши специалисти по браншове. На въпроса - ще вършим ли държавно управление, ние сме виновни хора, отговаряме - да. С кого? С всеки, който припознае програмата ни, сподели още Бойко Борисов. ПП-тата ще ги бием колкото си желаяме, съобщи Бойко Борисов. 
 
Искам да ви дам вяра - можем, знаем. Имаме стратегия, имаме голяма поддръжка от Запада. Заради твърдата си политика, поради нашата себеотдаденост. Благодарение на нас, а не на неуверената политика на тези, направихме закон и дадохме оръжие на Украйна. Затова споделям – ние имаме голяма поддръжка. Бийте! Първи ли сме и този път ще намерим метод страната да тръгне напред! ", съобщи пред множеството Борисов. Залата избухна в овации и възгласи " Победа! ".
 
" Веригите ще извършват нашите закони на нашата територия. Не бъркате с повече от 10% на българина от джоба. Не го желаеме. Как изпуснаха и бензиностанциите? По лев всички ни взеха от джоба. Не единствено Лукойл, и другите. Сега веригите изсмукват парите. Защо им дадохме?! Били сме най-бедните. Защо го позволихме?! Две години тези – умни и красиви, не можаха да създадат един проект за развиване и възобновяване – единствени в Европа, възмути се някогашният министър-председател.
 
" Аз в никакъв случай не съм излъгал гласоподавателите ", посочи водачът на ГЕРБ. " Аз не неистина пенсионерите, че ще им подвигна пенсиите, тъй като ще им банкрутираме децата. Хората по тази причина ни избират, тъй като желаят непоклатимост ", сподели той.
 
" Може ли да се договоря по този начин с Радев, че Шишков всеки ден да е против мене ", опроверга за следващ път подправените новиин по разнообразни медии, че се е сговорил с президента. Според него " ето това е шмекерия ". 
 
" Политическа партия и Демократична България са в изолираност - с мене не може, с Възраждане не може, с кой може? Или си мислите, че ще ви подпиша празен чек?! Залата ще ме бие! Сега би трябвало да се съберем повече хора, повече да носим отговорност ", продължи Борисов.
 
Водач на листата в региона е някогашният учебен министър Красимир Вълчев. Срещата откри кметът на Шумен Любомир Христов, който благодари на държавните управления под управлението на Борисов, с помощта на които били построени редица обекти в града. Само след месец ще стартира да действа и пречиствателната за питейни води, която шуменци чакат от 40 година, сподели Христов. Според него " поредност от несполучливи държавни управления спря развиването на градовете и на България ".
 
" В Шумен в резултат на това, че бяха спрени доста средства, не могат да бъдат приключени някои обекти, стопираха да работят държавни предприятия. Минават по 6-7 месец за разрешението от Басейнова дирекция или Регионална инспекция за опазване на околната среда ", оплака се Любомир Христов.
 
Кметът на Шумен регистрира и влошена връзка на държавната власт с локалната, както и вменяването на повече отговорности. За да върнем стабилността - на 2 април с бюлетина №2, прикани Теменужка Петкова, лидер на листата на ГЕРБ-СДС в близкия 28-ми МИР-Търговище.
 
 Теменужка Петкова Теменужка Петкова Източник: Скрийншот/Facebook
" Истинската борба сред положителното и злото се води в Украйна ", акцентира Даниел Митов, лидер на кандидатдепутатската листа във Варненския МИР. Според него войната ще завърши тогава, когато нападнатата страна си върне контрола върху своята територия. Митов упректа ПП-ДБ, че не са могли да измислят нищо по-оригинално от битката сред положителното и злото, обявявайки себе си за положителното.
 
Предизборните срещи на обединението не престават. Кампанията на партията бе открита във Враца през вчерашния ден. Шумен е вторият град от предизборната обиколка на Борисов, в която той показва програмата на партията и главните послания пред гласоподавателите. Във Враца дружно с Борисов бяха и водачите на листите. В предизборната акция Борисов е решил за 28 дни да обиколи 28 съществени града в страната, да се срещне очи в очи с гласоподавателите и да чуе настояванията на хората във всички краища на България.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР