Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов гласува в Банкя, както обикновено.

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов гласува в Банкя, както обикновено.
Коментари Харесай

Бойко Борисов гласува и отсече: Хаосът и рекетът на българите трябва да свършат ВИДЕО

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов гласоподава в Банкя, както нормално. Той разяснява както изборите, по този начин и геополитически въпроси. Спря се и на ограниченията, посредством които по света се оправят с финансовите рецесии. 

Не знам каква е новината, която очаквате да кажа. За резултатите да ме питате все едно да питате футболните тимове ще вземат участие ли в републиканското състезание и по какъв начин ще се класират, разяснява Бойко Борисов.

Хаосът и рекетът на българите би трябвало да престане. Убеден съм, че както започнаха да излизат далаверите на ръководещите, и дребното, останали да гласоподават за тях, ще се отвратят, добави водачът на ГЕРБ.

Светът е война – ясно позициониране. Аз разбирам политиците, които заобикалят тематиката, само че в идващите месеци това ще е съществена тематика. При тази експанзия, тази война с явен агресор в лицето на Путин, нямам нищо срещу съветския народ, при този фарс на референдумите, България би трябвало да заеме ясно своето място, където се намира - в Европейски Съюз и НАТО. Да сме с „ белите фигури “, както сподели Гари Каспаров!

Парите по Плана за възобновяване би трябвало да се насочат вярно към местата, където електрическата енергия ще е най-ценната суровина, разкри водачът на ГЕРБ-СДС.

Вчера видяхме следващата опорка на „ Промяната “ - и Мицотакис, и Вучич обявиха, че благодарят на Борисов за старта на интерконектора. Ние сега сме с най-мощната газопреносна система на Балканите със систематични връзки!

" Надявам се президентът Радев да е взел ограничения. Защото, в случай че отидем и отново ни бият „ дузпата “ с резултатите от машините, които се подвигат с по 1000 гласа на минута в последния час ", разяснява Борисов. 

" Стига страсти. Довечера ще се преброим всичките. Призовавам след тази вечер - диалог. Това включва и сътрудниците от „ Да, България “ - техният слоган за разсъдъка е добър. Важното за нас е разсъдъкът да наделее! Аз моето его от дълго време съм си го надживял. А реваншизъм - давам обещание че няма да има за никого ", сподели той.

Вижте повече от видеото, което наблюдава вота на някогашния министър председател, който преди и след гласуването бе причакан от сови фенове:
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР