Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов гласува с хартиена бюлетина. По-трудно

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов гласува с хартиена бюлетина. По-трудно
Коментари Харесай

Борисов: Днес е лесно, от утре започва трудното

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов гласоподава с хартиена бюлетина. По-трудно ще е на следващия ден и вдругиден, разгласи пред медиите той, незабавно откакто упражни правото си на глас. Той прикани всички на гласоподават, въпреки че чака висока изборна интензивност. Днес е елементарно, от на следващия ден ще е мъчно, съобщи Борисов и незабавно стартира да приказва за инфлацията, бюджета. Според него служебното държавно управление към този момент " се задъхва " и би трябвало да се създадат доста неща в страната.

Борисов чака и повече мъдрост от политиците " макар че в този момент изглеждаме сами против всички ". Самият той самият увери, че постоянно е показал компромисност.

Бойко Борисов е подготвен да бъде народен представител и си пожела с " мъдростта и опита, който имам, да мога да увещавам сътрудниците ". Най-доброто за България е да има постоянно държавно управление, посочи той и се разгласи за постоянна коалиция, която е нужна, с цел да се сформира устойчиво държавно управление.

Ако няма болшинство, няма да има признат бюджет и ще банкрутира страната, както се притеснява водачът на ГЕРБ.

Борисов отхвърли да се усеща национален избавител като други политици.

Трябва да стоим на страната на демократичния свят, сподели той за войната в Украйна. Ако желаеме да правим политически атентат над страната, по думите му, ще отидем и на последващи избори. Най-лошият сюжет е да не се сформира постоянно държавно управление, счита водачът на ГЕРБ.
 Избираме депутатите си за 49-то Народно заседание онлайн
Избираме депутатите си за 49-то Народно заседание

Поредните предварителни избори
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР