Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в Търговище, за да

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в Търговище, за да
Коментари Харесай

Борисов за Петков: Важно е да се строим , но да е под един флаг

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в Търговище, с цел да показа претендента на партията за кмет на града. По време на срещата с жителите той сложи акцент върху автомагистрала " Хемус ".

" Хемус " е витално значима за вас изключително ", сподели водачът на ГЕРБ в Търговище и разясни: " Сега отново ще я създадем, само че към този момент ще е най-малко два пъти по-скъпа, парите ще излязат от джобовете ни. Да е честито на българите. Това си причинихме и продължаваме да си го предизвикваме ".

И добави: " Много ме стоплиха думите на кмета, че етническата приемливост в този район я има. Тя е изключително значима за този район ", съобщи водачът на ГЕРБ.

Борисов не пропусна да разяснява и войната сред Израел и " Хамас "  и разясни, че етническата приемливост в този момент в действителност е извънредно значима. Той съобщи още, че протичащото се ще окаже въздействие и на цените на горивата. По думите му, те в този момент обективно в действителност ще се вдигнат. 

Бойко Борисов коментира и обвиняванията към ГЕРБ за кражба на пари. " Защо съм подозрителен към тях ( ПП-ДБ) ", попита Борисов и изясни: " Ние от три години не сме в ръководство и някое друго държавно управление е отговорно за това състояние на бюджета.

Борисов отговори и на Кирил Петков, тъй като бил уверен, че го гледа в този момент него: " Шегите и закачките за кой шлагер какъв бил са хубави закачки, само че за какво не се показват отговорните ".

" Мога да ви обещая, че ще продължим да се грижим за Търговище и се обърна към доктор Дарин Димитров и съобщи, че всичко зависи от тях ", сподели той.

" Повярвайте ми и на мен и на Кирил Петков не ни е елементарно и в действителност е прав водачът на " Възраждане " да се подиграва и добави: " Важно е да се строим, само че под един байрак да се строим ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР