Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в Ловеч, където е

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в Ловеч, където е
Коментари Харесай

Борисов: Водим спор само с ПП. В записите се споменават и други лидери за кеш потока, но има пълно мълчание по тази тема

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в Ловеч, където е посрещнат от лидера на листата на ГЕРБ-СДС в района Николай Нанков.

Борисов нахъсва актива на партията. Появата му провокира овации в залата. С него са Тома Биков, Росен Желязков, Андрей Ковачев, Асим Адемов и Младен Маринов.

" Трябва да създадем устойчиво държавно управление и то да се управлява от господин Борисов. Нека на 9 юни да сложим завършек на този неприятен опит и да дадем началото на на мощно държавно управление на ГЕРБ ", сподели Младен Баринов.

" Не знам какво съм ви предизвикал на моите сътрудници, с цел да ми пророкува по този начин ориста... Направихме катедралата в Ловеч, Троянския манастир и вие най-после желаете да ме вкарате в най-тежкото нещо. 2009 година пристигнах, когато беше най-голямата финансова рецесия, която познаваше светът. Не дадох една банка да падне в България. Заварих дупка, в случай че си спомняте, помня 1,3 милиарда платихме за реакторите в Белене, живи пари, 1,2 милиарда не бяха преднамерено платени на американските централи, беше паднала КТБ. Тръгнах с 6,7 милиарда под водата, ние си знаем какво е било. Но по какъв начин ни е боляла главата тогава, аз си знам. Тамън се оправихме и пристигна мигрантската рецесия. Айде на ново, цяла Европа се разтресе. Направихме България за образец в света, тъй като и в Америка е проблем миграцията и я сведохме до нулева “, припомни Борисов на залата какво е приключил.

" След 3 години Европа отново се тресе и по тази причина тя е извънредно несигурна по тази линия. Хората в Холандия, Франция, Германия се изплашиха. Крайно десните порастват единствено поради това, поради незаконната миграция отидоха в небето “, посочи той.

" Вие забелязвате ли, че ние водим спор единствено с Политическа партия. Макар, че в тези записи се загатват други водачи за кеш потока, само че има цялостно безмълвие по тази тематика. Ние не се хванахме на тази игра, дадохме голям заем. Всеки ден министрите им бяха при нас. Ние сме едно със Съюз на демократичните сили, с ПП-ДБ бяхме сътрудници в Народното събрание и в случай че те са почтени ще кажат, че ръководството на държавното управление беше в Народното събрание. Всеки ден министрите бяха там - Гвоздейков, Богданов, Вътев... Петков идваше, аз му виках " Киро ", Делян му споделяше " Кики "... Казвах му " Кириле, хвани си партията ", по-късно стартира да идва и Денков, споделих добре, дано и Мария да идва тогава ", сподели още Борисов.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР