Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на посещение в ремонтирания

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на посещение в ремонтирания
Коментари Харесай

Борисов в Шипка: При ГЕРБ нито едно от тези неща нямаше да се вдигне - нито тока, нито газа, нито горивата

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на посещаване в ремонтирания храм-паметник " Рождество Христово " в гр. Шипка. Привества хората, те му дават отговор със същото. Целува иконата в храма. Владиката се обърна към Борисов: " С ваша помощ средства бяха отпуснати, камбанарията е съвсем говова. Септември месец ще има освещаване ".

" Благодарим на владиката, синода, БПЦ че постоянно са били стожер на духовността. Църквата се разрушаваше. Сега ще видите и духовната академия по какъв начин наподобява. България е единствената страна, която не затвори черква и манастир в пандемията. Когато свещениците нямаха заплати,и се биеха кой да продава свещи, направихме по този начин, че да взимат колкото учителите. Ако някой се пробва да ни вкара в спор с църквата, това е неблагодарен човек ", съобщи водачът на ГЕРБ.

На въпрос дали има вид да се даде военно помощ на Украйна, той съобщи:
" Зеленски не се нуждае от сълзливите селфита на нашия министър председател. Но както всичко е подмолно и скрито, и тук е по този начин, както обещаваха от Промяната. Ние и в този момент даваме доста оръжия, българската оръжейна промишленост създава и им ги даваме, само че всичко става подмолно. Изнасяме в пъти повече от февруари насам. Оръжейните ни фабрики работят на макс. Това е едно двуличие. Неслучайно Българска социалистическа партия мълчат. С техен автограф става това и те би трябвало да си отидат. Трябва неотложно да създадем това, което целия либерален свят направи. Те просто лъжат обществото ".

Бившият министър-председател съобщи, че най-правилно е да се отива на предварителни избори. " Близо 200 млн. похарчиха за избори, в този момент към този момент било неприятно да се вършат избори. Лошо е да имаме такова неспособно ръководство. ГЕРБ е съпротива. Ние можем незабавно да желаяме избор на съмнение само че не е вярно. Българите би трябвало да схванат до дъно какво са си избрали. Готвят още 2 милиарда да ни задължат, ще изтеглят нов заем. Провалиха се във всичко. Това което вършат е да откраднат енергетиката и да слагат идващото ръководство във финансова невъзможност. Правият ли ви усещане, че на всички места оферират да с еправят солари. Това е скъпа сила. А в този момент и акумулатори. Кой ще заплаща? ", попита риторично Борисов.

Бившият министър председател бе запитан чака ли да се вдигне битовата еленергия. " Всичко ще се подвига. При ГЕРБ нито едно от тези неща нямаше да се вдигне - нито тока, нито газа, нито горивата, в случай, че имаме рафинерия. Обраха народа. Мика Зайкова ви го изяснява най-добре - като отидеш в магазина и не можеш да си купиш нищо ", отговори водачът на ГЕРБ.

И добави:
" На първия Министерски съвет, в случай че сме в ръководство, ще си довършим всичко. Тия няма да дадат нито лев – единствено за солари и акумулатори готвят да дават ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР