Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на посещение в Пазарджик,

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на посещение в Пазарджик,
Коментари Харесай

Борисов: В момента върви чудовищно купуване на гласове - Промяната са скръбни, нещастни и зли

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на посещаване в Пазарджик, намира се с членове и симпатизанти на партията. Преди това, дружно с кмета на града Тодор Попов прегледа спортните обекти, издигнати и ремонтирани по време на неговото ръководство.

" Направено - нищо, едно нещо няма. Къщичка за птички не са направени. Обаче пък имаме най-гласовития състезателен министър ", сподели Борисов по време на огледа на спортните обекти.

" Ако покажем всичко, което сме създали, няма да можем да стартираме събранието на партията. Ще се изпечем на жегата ", разясни водачът на ГЕРБ.

" Всичко спря. Нищо не се прави към този момент ", изясни кметнът на града Тодор Попов.

" Пазарджик и региона имаме афинитет и възприятие на отношение към образованите и можещите хора. Въпреки че не съм член на партия, аз съм заявявал постоянно своя афинитет към към ГЕРБ. Благодарение на нашето партньорство имаме пречиствателни станции, детски градини, инфраструктура. Ще подкрепим на локалните избори отново ГЕРБ. Събрали са се там една дружинка Калинка с розови чорапи. Трябва да се върнем към нормалността. Тези 5 - 6 индивида сложиха отпечатък на образованите хора ", сподели при откриването на срещата кметът на Пазарджик Тодор Попов.

" Притеснява се, че сякаш това да имаш опит, стана неприятно. ОТ Политическа партия подлагат на критика, че ГЕРБ знаят по какъв начин да се случват нещата. По- добре ли е сега - от година и половина всичко да е безпорядък. Надявам се, че хората най-сетне ще осъзнаят, че тези, които се показват за месии, не носят нищо положително за България ", обърна се към симпатизантите Екатерина Захариева.

" Всеки ден на всеки един от нас ни бъркат в джоба - през тока, през кашкавала, през колбаса. На съветския петрол цената не е мръднала, акцизът - също. 3,5 млн. л консумираме дневно. Това са 13 млн. лева Лъжат, че са вдигнали приходите на пенсионерите. Ами той Румен Гечев ги подвигна - 3000 лева Не е значимо какъв брой са хартиите, които получаваме, а какво можем да купим с тях. Този месец и другият ще бъде рекордната инфлация. Ние обедняваме два пъти по-бързо в сравнение с Европейски Съюз ", сподели Делян Добрев.

" Но с помощта на нас успяхме да приемем от малко малко добър бюджет. Защитихме общините, служителите на реда, лекари. За година и половина нищо не построиха. Нищо. Навсякъде след нас оставаха учебни заведения, детски градини, пътища, поправки. За една година строшиха старите автомагистрали ", обърна се към хората Борисов.

„ ГЕРБ били в изолираност, виждате ли ме да съм изолиран? Кирил Петков е в изолираност. Него го смъкнаха, него не го желаят. Този, който ми пожелаваше да седнал съм на диванчето, в този момент седна той. Има карма в живота”, съобщи водачът на ГЕРБ.

„ Успяхме да ги спасим във взимането на извънредно неверни решения. С Румен Радев нито работим дружно, нито имаме ангажименти. Президентът не може да не види, че „ те” не стават. Не може да не вижда инфлацията, цените. Всичко разтуриха и нищо не построиха” ", разясни той.

Бойко Борисов разяснява и държавния бюджет.

„ Благодарение на Ананиев и другите сътрудници одобриха един напълно нов бюджет, в който успяхме, доколкото може да защитим ползите на служителите на реда, пожарникарите, лекарите, медицинските класи, общините и други Спечелих маса басове с другари, че няма за година да построят даже къщурка за птички. Няма нито автомагистрали, нито тунел, нито мост. Нищо”, добави водачът на ГЕРБ.

" Това ново болшинство съумя да отбрани позицията на страната, макар дилетантското им държание. Всички приказват против нас, по този начин схващат демокрацията. На скъпите нафта и бензин са поставили рекламни пана. Как търгуват газа сега?

Ако щете тематиката Русия. Първият ден Петков сподели " Аз съм ", на втория " Генчовска ". Кирил Петков е в изолираност, него го смъкнаха, не го желаят, с цел да се стигне до там да го сменят.

В момента става едно чудовищно пазаруване на гласове - само че не по 40, 50, а по 10 хиляди гласа. То по тази логичност, уважаеми, за какво вършим избори. Какво значи да го викаш в апартамент, да го плашиш. Рекет и пазаруване на депутати. Радев не може да не види, че неговото не чини, че те не стават, разтуриха всичко и нищо не построиха. Те са скръбни, нещастни и зли ", сподели Борисов.

„ С президента Радев нито работим дружно, нито имаме ангажименти ", разясни водачът на ГЕРБ.

" Не можах да схвана тези хора, които наподобяват на тях, те ли са. Един публицист да ги беше питал, тъй като не трябва. Моят персонален живот може да е на показ, а техният не може - тъй като са фамилни ", възмути се водачът на ГЕРБ.

" Имаме рафинерия, която може да употребява на ниска цена нефт. Какви са тези 25 стотинки? Те го показаха за свършено. Днес би трябвало да е направено. Да забележим дали е направено. Започвайте диалози - може да се окаже, че седим на злато. Червенобрежкия район е богат на шистов газ. Поканете всички сътрудници на диалог. Огромен запас имаме. Да забележим в този момент с по-ниското Данък добавена стойност дали хлябът ще поевтинее. Техните ограничения са популистки ", изясни Борисов.

Той благодари на хората, че в тази горещина са пристигнали на срещата. И посочи, че се надява мъката да е свършила в идния петък. Първото, в което ГЕРБ щял да влага, е в църквите, манастирите и джамиите.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР