Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на посещение в град

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на посещение в град
Коментари Харесай

Борисов: С ПП коалиция няма да направим, Кирил Петков е последният, който може да говори за прозрачност


Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на посещаване в град Пловдив. Той ревизира градежа на „ Колежа “, стадионът на “ Ботев Пловдив “.

„ Това, което зависеше от мене за финансиране, сме го създали. Върви добре, като виждам. Направете това, което има на стадиите. Искам да ги видя, с цел да се играе мач. Искам да е пример “, прикани домакините Борисов. „ Сега ви виждам всичките – и „ Левски “ желаят козирки. Трябва да работите. Искам да видя какво е направено. Мостът ви е остарял, само че това си е работа на пловдивчани. Ако не ви би трябвало, не го правете “, смъмри строителите той.

Той разяснява и днешното изявление на Кирил Петков пред БТВ. „ Животът не е единствено пенсии. Ние давахме по 50 лева Ето, други желаят стадион. 10 детски градини строим в Пловдив. Животът си върви. Светът върви към война, а ние си приказваме, че ще вършим тунел. Къде им е мостът, къде им е Черно море автомагистралата. Лъжа, неистина, неистина. Кирил Петков е последният, който може да приказва за бистрота. Той пазаруваше депутатите на Има Такъв Народ – по лаборатории, жилища. Искаме естествени отношение. Видно е, че с тях коалиция не може да се направи. Важно беше за мене двата съюза, в която членуваме, Европейски Съюз и НАТО, да ги подкрепим. И с големи болшинства подкрепихме “, сподели Борисов. Той посочи, че ГЕРБ приказва и с други партии, освен в Политическа партия.

„ Искаме да има държавно управление. На Запарожие руснаците и украинците се бият всеки ден. И ние би трябвало да мислим всеки ден. Търпеливо, без его и страсти би трябвало да забележим с кой мандат държавно управление може да има. Асен Василев няма да гласоподава за ф-16, ние ще ги свалим. Не сме Слави Трифонов. Искаме един съвещателен съвет при президента. Той е умен човек и няма да остави страната без държавно управление и парламент “, сподели Борисов.

„ Какво стана с язовирите, какво – с ББР. И най-малко има щатни излъчвания – не им вършиме услуга. Аз съм оптимист, че ще има държавно управление. Трябва да го създадем всички, в случай че сме виновни. Аз не тичам от отговорност, тъй като съм правил 3 държавни управления. Най-лошото е длъжностен кабинет без парламент пред трета международна война или нуклеарна повреда. Имаме воля и потенциал, само че с 67 депутати не можем да създадем държавно управление “, разясни Борисов.

Той разгласи, че ГЕРБ ще издигне нова кандидатура за кмет, макар че Зико направил доста положителни неща.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР