Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов дойде в Разград, за да

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов дойде в Разград, за да
Коментари Харесай

Борисов в Разград: Дайте ни мощност да продължим

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пристигна в Разград, с цел да поддържа претендента за кмет на града Галина Георгиева. Това стана на фона на вота на съмнение против държавното управление на акад. Николай Денков, който се гледаше по-рано денем. Правителството оцеля, само че Борисов и депутати от партията му липсваха от залата. Шефката на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова отхвърли съмненията, че това е проява и изясни, че те са ангажирани с предизборната акция.

„ За да няма спекулации с отсъствието ми от пленарна зала през днешния ден – прецизирам, че имам авансово оповестена предизборна среща в град Разград. ПГ на ГЕРБ-СДС ще е в Народното събрание и ще гласоподава в поддръжка на държавното управление. Още един път напомням, че математиката на опозицията не излиза. Моят коментар по вота ще направя пред медиите в Разград “, посочи от фейсбук страницата си водачът на ГЕРБ.

„ Много е ужасно. Война в Украйна, всеки ден умират стотици хора. Сега в Израел и Палестина. Когато цивилното население понася такива извращения и жестокости, светът би трябвало да е доста по-единен и добър “, разяснява Борисов обстановката с военните спорове от последните месеци.

„ В разградска област сме образец за етническа приемливост. по този начин сме в Шумен, Търговище, Силистра и на доста места. Само тази приемливост избавя България от тези гадости, които се случват в други страни. “, съобщи водачът на ГЕРБ. И се похвали, че най-хубавите му другари са мюсюлмани. „ С наслаждение пристигам тоя в тоя край. Неслучайно сме правили доста тук и в Делиормана “, сподели Борисов.

За над 20 млн. ви санирахме блоковете, уточни той пред събралите се разградчани. Пошегува се, че са имали и най-хубавите контрольори – бабите пред блоковете. Борисов натърти, че ГЕРБ е правел най-хубавата обществена политика. „ До в този момент да бяхме санирали 6000 блока, а в този момент няма. И няма и да има. Погледнах на Българска народна банка какъв брой е фискалния запас – 8 и нещо. Парите ги няма. Събираемостта е малко. Надявам се да положат огромни старания “, съобщи водачът на ГЕРБ. Той уточни и нещата, за които държавното управление на партията му е влагало пари – стадион, трибуни, паркове, булеварди,. „ И църквата и джамията ви направихме, прелестни връзки с Турция “, заключи той. Борисов напомни пред препълнената зала за пътищата от Разград, които са оправени с помощта на ГЕРБ – до Шумен, Търгощие, Испреих, Дулово, Кубрат. „ Над 160 млн. в района вложихме. Гледам, че са асфалтирали, но не са маркирани пътищата, 3 година са минали “, направи той паралел с ремонта на пътища при неговото ръководство и в този момент.

Борисов предизвести, че без победа на ГЕРБ нищо повече няма да се развие. „ Нито един ангажимент, в случай че госпожата не е кмет, няма да стане “, сподели той по адрес на кандидатката за кмет Георгиева. „ Знам какво е положението, по какъв начин мислят и какво би трябвало да се заплаща следващата година – F16, страйкъри, новата нуклеарна мощност… Да забележим, може всичко да е наред в бюджета, да не приказваме авансово “, изрази той опасенията си за финансите на страната.

„ Жените са по-добрата част от популацията “, безапелационен е Борисов. И изясни на смръщените мъже в залата, че дамите са работливи и проведени – би трябвало да стане, да сготви, да опрпави децата, през това време да си направи косата, маникюра, да прибере децата от учебно заведение и да зарадва смръщения си мъж като се прибере. „ Толкова работливи дами имаме в партията, уповавам се да си следващата “, обърна се към Георгиева той. Деси Атанасова движи целия парламент – неуморна от 7 до един, там, похвали той шефката на парламентарната група, която няколко пъти е лидер на листата на ГЕРБ тъкмо от Разград.

Похвала за работливостта си получи и шефът на пресцентъра, който е от Исперих.

„ Важен е крайният резултат по какъв начин ще стои ГЕРБ в Народното събрание. В единя случай ще сме неутрални, каквото и да се случва. В другия ще сме доста дейни – това което сме дали обещание да ви се случи. Мога да изброя 5-6 села, в които съм заречен за пътищата “, добави Борисов. Той даже се пошегува, че в регионите, в които са осъществени доста планове и са изпълнили обещанията си, след това хората не дали своят вот за ГЕРБ – нямало към този момент какво да дават обещание на гласоподавателите. „ Виждам в огромните градове, където направихме всичко, ГЕРБ среща максимален проблем – всичко е направено.

„ Стягайте се, значимо е. След това ще се сърдим на нас. 5-6 пъти се срещаме и нищо от това което приказваме не може да се случи, нямаме мощ. Дайте ни я тая мощ да продължим “, надъхва своите водачът на ГЕРБ.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР