Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов даде брифинг, на който обяви,

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов даде брифинг, на който обяви,
Коментари Харесай

Борисов: Без нас не може да има правителство. Трябва да проявим разум, съгласие и търпимост

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов даде брифинг, на който разгласи, че партията предлага още веднъж Росен Желязков за ръководител на Народното събрание. Номинацията за зам.-председател на Народното събрание ще бъде Росица Кирова.

„ Всички заклинания, че не може да се направи едно или друго държавно управление - в допълнение утежняват рецесията, в допълнение изправят страната пред непоправими последици. Ако няма постоянно държавно управление, не може да има и бюджет ”, акцентира той, представен от " Нова телевизия ".

„ Трябва да проявим разсъдък, единодушие и толерантност. Единственото устойчиво и дълготрайно държавно управление е сред двете огромни обединения. По създание, ние имаме идентични визии на 99% в стратегиите си ”, съобщи още водачът на ГЕРБ. 

„ Без нас не може да има държавно управление. Поставяме България над всичко, желаеме с нас да се отнасят с почитание ”, съобщи още той. И добави, че чака в идващите дни повече разсъдък и мъдрост от политическите партии, в противоположен случай ще отидем на избори без бюджет.

Председател на групата на ГЕРБ в 49-ото Народно заседание ще бъде Десислава Атанасова, а зам.-председатели - Деница Сачева, Теменужка Петкова и Росен Христов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР