Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Нямам очаквания за нови избори


Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г съобщи пред симпатизанти в Нова Загора, че няма упования за нови избори, съобщи БНР.

Бившият министър председател бе безапелационен, че няма да даде партия ГЕРБ да бъде счупена и уточни партии от предишното, които са станали обект на политическо инженерство.

" Какво ги интересува дали съм водач или не. На кого преча? И това сподели Плевнелиев сутринта - ГЕРБ е неговото чадо, неговото дете - по какъв начин да се махне от децата? Това ли желаете от мене? Няма да дам ГЕРБ да го счупите като Национална движение „Симеон Втори". Царят ви послуша, дръпна се и Национална движение „Симеон Втори" изчезна. Няма да ви дам да се счупи като Българска социалистическа партия, когато се дръпна Първанов. Няма да ви дам и когато се случи със Съюз на демократичните сили, когато Иван Костов - един мощен водач, напусна и остави такива като Атанасов. Няма да подам оставка от партията, дащо те не ми дават. Отдавна да съм го направил. И мислех да го направя на конгрес ", сподели той.

Според Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г държавното управление в оставка е сложило капан на президента Радев, като е оставило без пари бъдещото служебно държавното управление.

" Пъкленият им проект е да оставят президента без бюджет по време на служебното държавно управление и по тази причина днеска виж какво оправдани намират да не отидат на съвещания - било им значимо бюджетът, да отидат на комисия. Ами и нашите са там ", добави водачът на ГЕРБ.  

Борисов разяснява и възможна коалиция на ГЕРБ с Продължаваме промяната без негово присъединяване. " Ако те не престават да не желаят да оказваме помощ на Украйна, в случай че те не престават да крадат, в случай че са корумпирани, в случай че не престават да желаят да услужват на избрани съветски компании и горивото да стане 4 лв. юли месец, естествено, че не желаят ", добави Борисов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР