Лидерът на ГЕРБ-Белица Иван Стойчев и Тодор Пандев са с

...
Лидерът на ГЕРБ-Белица Иван Стойчев и Тодор Пандев са с
Коментари Харесай

След скандал в Белица! Пуснаха под домашен арест лидера на ГЕРБ в Белица Иван Стойчев и Тодор Пандев от Г. Драглище

Лидерът на ГЕРБ-Белица Иван Стойчев и Тодор Пандев са с мярка " домакински арест " след скандал в заведение в Белица, при който служителят на реда от Разлог Костадин Дункин се оплака, че бил атакуван от Стойчев, Пандев и бащата на Тодор - Иван Пандев. За случая ви информирахме на 30 декември. Екшънът се разиграл по време на кръщене в заведението. Твърди се, че Пандеви и Стойчев се държали нападателно с личен състав и клиенти, което наложило да бъде извикана полиция.

Пристигнали служителят на реда Дункин негов сътрудник, които желали да изведат на открито Пандеви и Стойчев, с цел да не тормозят празнуващите. В това време Тодор Пандев от Г. Драглище вдигнал бутилка против униформения и изискал да го удари, със мощ мъжете са изведени на открито, където екшънът траял с побутване, боричкане и обиди.

За да спре кавгата, служителят на реда Дункин, създал изстрел и повикал подкрепление. Така Пандеви и Стойчев попаднаха в ареста. Иван Пандев беше освободен неотложно, защото има заболяване,останалите двама останаха в ареста с прокурорско разпореждане за 72 часа. В хода на следствието са конфискувани камери от заведението, запечатали целия случай. Какво демонстрират те и каква е версията на задържаните ще стане ясно в правосъдна зала, където следва обжалване на мярката им за неотклонение,след броени дни.,


П. Колев

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР