Лидерът на Ферари Себастиан Фетел е изправен пред най-трудната задача

...
Лидерът на Ферари Себастиан Фетел е изправен пред най-трудната задача
Коментари Харесай

Може ли Фетел да спре Хамилтън, или новият шампион ще е ясен още в Мексико

Лидерът на Ферари Себастиан Фетел е изправен пред най-трудната задача в кариерата си до момента. Четирикратният международен първенец е печелил купата в последното съревнование от сезона, а идната неделя той ще би трябвало единствено да отсрочи предизвестения успех на водача в шампионата Люис Хамилтън от Мерцедес.

Въпреки това на Фетел няма да му е по никакъв начин елементарно. Хамилтън има задатък от 66 точки, а до финала на сезона има за продобиване оптимално 75 точки. Така, в случай че британецът завоюва неделната конкуренция в Мексико, а Себастиан не успее да се класира по-напред от третото място, то Люис ще е новият първенец във Формула 1.

Фетел сигурно ще направи всичко по силите си, с цел да завоюва. В това няма смисъл даже да се съмняваме, тъй като германецът е потвърдил в кариерата си, че в никакъв случай не се предава. Предстои ни да разберем какво ще се случи, само че за почитателите ще е по-добре купата да остане жива и след Гран При на Мексико. Може би даже е по-добре и за Мерцедес, и за огромната им звезда Хамилтън.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg



Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР