Лидерът на Facebook VR звеното и създателят на легендарната игра

...
Лидерът на Facebook VR звеното и създателят на легендарната игра
Коментари Харесай

Ключова фигура в Мета напусна компанията и отправи критики към ръководството

Лидерът на Фейсбук VR звеното и основателят на именитата игра Doom Джон Кармак напусна консултантската си позиция в компанията, известна в този момент като Meta, и се обърна към обществената мрежа, с цел да изясни решението си, съобщи.

В публикация във Facebook Кармак обществено показа имейла си с молбата си за оставка, който той сподели, че е решил да разгласява, откакто отчасти е изминал в пресата.

„ Това е краят на моето десетилетие във VR “, стартира бележката си Кармак. " Имам смесени усеща. "

В писмото Кармак упреква компанията, че „ работи с половината от успеваемостта, която би ме направила благополучен “, явен удар против управлението на основателя Марк Зукърбърг , чийто завой към основаването на метавселена провокира рецензии от много страни, в това число от Кармак в миналото .

Кармак сподели още, че през 10-те си години във Фейсбук не е съумял да бъде толкоз „ безапелационен “, колкото е желал – обстановка, която той сподели, че е „ несъмнено породена от самия него “, защото той отхвърли да се реалокира от Далас в залива на Сан Франциско, откакто компанията придоби производителя на VR очилата Oculus .

„ Можех да се преместя в Менло Парк след придобиването на Oculus и да се опитам да повеждам борби с водачите “, продължи Кармак, като още веднъж като че ли загатваше Зукърбърг и неговите помощници, „ само че бях ангажиран с програмиране. "

Като цяло писмото от съветника на Meta е цялостно, както със самоанализи, толкоз и с отчаяние. Кармак, който е един от най-големите в бизнеса признава, че се бори с възприятието за неуспех в себе си.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР