Лидерът на ЕНП удари рамо на Бойко Борисов и ГЕРБ

...
Лидерът на ЕНП удари рамо на Бойко Борисов и ГЕРБ
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Лидерът на ЕНП удари рамо на Борисов: Надяваме се ГЕРБ да спечели изборите и да състави стабилно правителство

Лидерът на ЕНП удари рамо на Бойко Борисов и ГЕРБ за идните избори. Двамата се срещнаха в Любляна.

" Надяваме се ГЕРБ да завоюва тези следващи избори и да сформира устойчиво държавно управление, от каквото България има потребност сега. Да има предвидимост, да има сигурност. Тези избори са доста значими за ЕНП, с цел да може да има стабилон държавно управление в България ", съобщи Лопес.

" Надявам се оправдая доверието, както постоянно, на ЕНП. Това са трети следващи избори. Половин милиард похарчихме за избори. Изцяло провалиха имунизационния календар. Днес имаме 178 умряли. Продаваме имунизациите, които с помощта на вас получихме - повече от всички други страни. Пълен неуспех с миграционната политика, бежанските центрове са цялостни ", отвърна Бойко Борисов.

" Над 10 дни стои транспортен съд, цялостен с амониева селитра, и се изсипва в Черно море. Екологична злополука и няма никаква съответна реакция на управляващите. Абсолютно провалиха договарянията, които направихме по Договора за добросъседство със Северна Македония. Вследствие на корупцията на държавното управление на Румен Радев 63,7% има спад на непознатите вложения. Нямаме изпратен План за възстановяване”, сподели още водачът на ГЕРБ.

„ Ние сме мобилизирани и се надяваме да има разсъдък в партиите и да се направи държавно управление след изборите”, добави Бойко Борисов.

ЧУЙТЕ ОЩЕ ВЪВ ВИДЕОТО:

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР