Лидерът на ДСБ ген. Атанас Атанасов Атанас Петров Атанасов е

...
Лидерът на ДСБ ген. Атанас Атанасов Атанас Петров Атанасов е
Коментари Харесай

Валерия Велева: Абсурдна е коалиция между Атанас Атанасов, Слави Трифонов и Мая Манолова

Лидерът на ДСБ ген. Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров побърза да подаде ръка към извънпарламентарните партии на, Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в и "Отровното трио ", като даже съобщи, че точно тази четворна коалиция ще ръководи страната след изборите идната година. Главният редактор на "Епицентър " Валерия Велева дефинира сходна коалиция като "абсурдна ", анализирайки тематиката в предаването "Офанзива " по Канал 3.

Няма по какъв начин да се получи каквото и да е политическа композиция сред Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров, Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в и. Самият Трифонов даже се опита да се разграничи, откакто видя в какъв капан го вкарват, сподели Велева.

Тя въпреки всичко е на мнение, че пандемията ще бъде главен политически инструмент за изхода на парламентарните избори и даде за образец Съединени американски щати, където Доналд Тръмп позволи голяма неточност, неглижирайки COVID-19.

Движение за права и свободи може да се приближи до второто място, само че има една огромна питанка към партията. В каква степен Движение за права и свободи ще бъде фактор в идващите три месеца във връзка с решаването на някои от проблемите с коронакризата? Те имат зам.-председател на Народното събрание, те имат участници в обществени, в здравни комисии. Затова тяхното мнение би трябвало да бъде чуто, разяснява Велева.

Що се отнася до проблемите по оста София-Скопие, Валерия Велева разкритикува администрациите на Зоран Заев и Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, че са изгубили цялото това време през миналите три години. Тя описа, че даже е участвала на подписването на контракта за добросъседство с Република Северна Македония, което е усетила една голяма еуфория измежду представителите на двете делегации. Тогава всички са очаквали, че към този момент сме заровили томахавките и е време да тръгнем в една посока, само че ето, че през днешния ден връзките са по-обтегнати, от когато и да било.

Велева моли към българската дипломация да приоритизира точно този въпрос и в идващите месеци да обясни на европейските си сътрудници, за какво се противопоставяме на участието на Северна Македония в Европейския съюз, защото от Брюксел недоумяват упорството ни все още.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР