Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, възмутен от това, на което

...
Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, възмутен от това, на което
Коментари Харесай

Карадайъ възмутен, че ПП/ДБ не търсят тяхната подкрепа

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, засегнат от това, на което сме станали очевидци в последните дни, разяснява в коридорите на Народното събрание позицията на Политическа партия, че не желаят поддръжка от първите в Народното събрание и от Движение за права и свободи. Нямало логичност, съгласно него, вторите да сформират държавно управление без тази поддръжка.

Избори са непотребни, безапелационен е той.

Българският народ не е овластил никого да ръководи еднопартийно. Народът споделил на политиците да са рационални и да се занимаят с дневния ред на хората, както и да вземат решение проблемите им, по думите на водача на Движение за права и свободи.

Скандалът в прокуратурата е резултат на дългогодишни аргументи, счита Карадайъ. За него това е резултат от намесата в другите управляващи на медиен олигархичен енергетичен кръг.

Дори и при предварителни избори, резултатите ще са сходни, е позицията на водача на Движение за права и свободи. Онези шамани, които в края на комунизма не се бяха осъществили, се пробваха да завладеят дясното, счита Карадайъ. Агнешките главички, по думите му, които дружно с шаманите ограбили България, овладели и медиите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР