Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ току-що публикува във фейсбук архивни

...
Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ току-що публикува във фейсбук архивни
Коментари Харесай

Лидерът на ДПС Мустафа Карадйъ пусна снимка на Догансарай преди Доган

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ преди малко разгласява във фейсбук архивни фрагменти от гугъл мапс на нос „ Чукалята “. Снимките са без датировка и текст и очевидно идат да покажат на членове и симпатизанти на Движението, които в събота бяха край Бургас, по какъв начин Доган е преобразил залива.
От фотосите се вижда двуетажна сграда с помощна постройка. И двете са в окаяно положение. Вижда се и пристанът, както и дребният плаж, където преди седмица водачът на „ Да, България “ Христо Иванов се опита да дебаркира с гумена лодка.

.
„ Да попитаме хората, които бяха на митинга в събота дали и тогава са ходили да плажуват на нос „ Чукалята “? “, задава риторичен въпрос Джелил Алиев, юношески водач на Движение за права и свободи в Пловдив.

Припомняме, че преди 7 години компания, обвързвана с Ахмед Доган закупи терена, който в миналото е бил конфиденциален боен обект за видеонаблюдение на корабите, след това е влезнал в активите на държавното дружество „ Нефтохим Бургас “ и е употребявал за спортна база. Продаден е през 2012 година на съветската „ Стрейтлайн “, която по-късно го препродава на „ Хермес Солар “ АД.

Символичното разкриване на сарая бе през 2016 година, точно на рождения ден на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган – 29 март, написа flagman.bg.

Според неофициални данни към оня миг в летния замък на Сокола са вложени 15 млн.евро, през днешния ден сумата е много по-сериозна, тъй като реконструирано е и пристанището, построено е и още едно крило на постройката.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР