Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ се развика на репортер от

...
Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ се развика на репортер от
Коментари Харесай

Карадайъ нападна репортер на „Капитал“

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ се развика на кореспондент от в. " Капитал " в коридорите на Народното събрание поради " лъжлива " по думите му публикация, оповестяват от OFFNews.bg.

" Вие ми лепите етикети, имам право да кажа, че лъжете! ", разкрещя се водачът на Движение за права и свободи. Карадайъ се обърна към публицистите, станали очевидци на сцената: " Тя лъже! Вие знаете, тя лъже! ".

В публикацията, разгневила Карадайъ, се твърди, че огромната мощ на върхушката в Движение за права и свободи е връзката с Русия. В текста се споделя, че съветските ползи в България са се разгърнали най-бурно след приемането на страната ни в Европейски Съюз, по време на ГЕРБ, " управлявали най-дълго в очевиден и неофициален съюз с партията, провъзгласила се за стожер на правата и свободите ".

Днес Карадайъ показва извънредно жестоко държание към парламентарния кореспондент на " Капитал " Велина Господинова, като се разкрещя и след това на няколко пъти прекъсна нейни диалози с народни представители.

Докато журналистката разговаряше със съпредседателя на " Зелено придвижване " Владислав Панев, водачът на Движение за права и свободи им подвикна: " Тя лъже, знаеш, Панев! ". Малко по-късно Мустафа Карадайъ се скара на депутата от ГЕРБ Тома Биков, който говореше с репортерката: " Биков, няма да говорите с нея, тя лъже! ".

Впоследствие репортерът от " Капитал " изясни пред сътрудниците си, че през последните седмици Карадайъ на няколко пъти си е разрешавал сходно жестоко държание, само че през днешния ден е минал границите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР