Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ поиска да се спре анти-ДПС

...
Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ поиска да се спре анти-ДПС
Коментари Харесай

Карадайъ: Кризата няма да бъде решена с анти-ДПС риторика

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ изиска да се спре анти-ДПС риториката . Той отговори на Българска социалистическа партия и " Изправи се БГ! Ние идваме " след техни заявления в Народното събрание.

" Тази година е изключително значима за бъдещето на България като част от Европейски Съюз , тъй като се поставят основите за идващите 10 - 20 - 30 година и е витално нужен рестарт на държавността, възобновяване на нормалността, демокрацията и политическата ориентировка на страната. Всички споделят, че целят това, само че в последна сметка би трябвало да се съди по делата, народът съди по делата, а какво се следи - опити за налагане на стремежи и облици за себе си или съперника . Като се стартира от предизборната акция, посланията на партиите - до през днешния ден. Вместо да се показват политики, стратегии и проекти, участниците се концентрираха само върху това с кои партии няма да работят и какво няма да вършат . Нелепо и безконтролно, преди 4-5 година Движение за права и свободи изиска ремонт на ГЕРБ, получи ли Движение за права и свободи поддръжка в Народното събрание?... Което значи, че ГЕРБ се случва с присъединяване на партиите и обединенията. Когато някои партии видяха, че ГЕРБ е износен и се отхвърля от обществото, те си присвоиха апела за ремонт ", изреди Карадайъ.
 ИСБНИ изиска държавно управление от третия мандат, без
ИСБНИ изиска държавно управление от третия мандат, без " дългата ръка на ГЕРБ и Движение за права и свободи "

Не може една партия да трансформира българските жители в заложници

В същата посока той добави - Движение за права и свободи посочваше недъзите на модела на ГЕРБ , а внезапно всички заедно потеглиха да градят и постановат отрицателен облик на Движение за права и свободи, няма да преговаряме, няма да оправдаваме, разчита се на къса памет. " Кой стои зад вашите маневри, г-жо Манолова ", попита той, отговаряйки си - " Ако погледнете биографията си, там ще видите едно твърдо Движение за права и свободи зад вас ".

От Движение за права и свободи считат, че офанзивите идват от един политически център, който за цялата общност се знае, че олигархично-медийна-НПО група.

" Не можете да игнорирате гласоподавателите, не може да градите, когато рушите, с недемократични модели и способи , не може разговорът да е без разговор, да се подценява Движение за права и свободи, единствената партия, която има роля за успеха над тоталитарната комунистическа власт ", прикани Карадайъ.

Движение за права и свободи откровено се надява да види работа в името на България, има високи упования на жителите за смяна, доста скоро да има резултат, няма да мине номерът с анти-ДПС реторика да се прикрива политическа отпадналост. Движение за права и свободи не е на власт, в изолираност е , а Карадайъ упрекна, че се мачкат и гласоподавателите им.
 Българска социалистическа партия предложения всички, без ГЕРБ и Движение за права и свободи, на диалог
Българска социалистическа партия предложения всички, без ГЕРБ и Движение за права и свободи, на диалог

Нинова атакува Има Такъв Народ за отношението им към президента Радев

Кризите няма по какъв начин да бъдат решени с анти-ДПС реторика , обичан прийом при ръководството на ГЕРБ, уточни още той.

Докато няма логичен разговор, цели, визия за развиване, няма по какъв начин да има смяна, политическите партии да си вземат поука, да загърбят егоизма, да беседват за политики, забравете за политическия реванш, разделянето и омразата, работете за България , изиска Мустафа Карадайъ.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР