Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ обвини управляващите от ГЕРб, че

...
Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ обвини управляващите от ГЕРб, че
Коментари Харесай

ДПС обвини ГЕРБ, че порвежда политика на омразата

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ упрекна ръководещите от ГЕРб, че дружно с националистите, които са по-малкият съдружен сътрудник в ръководството, организират политика на омразата.

Във видео, качено в ютюб, се вижда по какъв начин той приказва пред симпатизанти в Момчилград на възпоменателен протест за жертвите на така наречен възродителен развой. Събитието се е състояло на 27 декември, а прессъобщението за него е оповестено през днешния ден.

" Затова с горделивост и достолепие споделяме, че политиката на разделяне, опълчване и ненавист би трябвало да спре у нас. Че патриотите на България сме тук на този площад. Че в случай че желаеме да следваме заветите на Апостола Васил Левски и желаеме да бъдем патриоти в нашата чиста и свята република, ще отстояваме демокрацията, идентичните правила за всички. И както Апостола е споделил: " И турци, и българи и всички етноси ще бъдем равни! " Равни ли сме през днешния ден обаче?!, попита риторично водачът на Движение за права и свободи и честите коледата на християните.

Чуйте цялото слово във видеото.
18:31, 29 дек 19, 0
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР