Лидерът на ДПС Делян Пеевски реагира остро на скандалните реплики

...
Лидерът на ДПС Делян Пеевски реагира остро на скандалните реплики
Коментари Харесай

Пеевски сряза Възраждане: Няма да позволя на проруски партии да се гаврят с ДПС

Лидерът на Движение за права и свободи Делян Пеевски реагира остро на скандалните реплики на Цончо Ганев от " Възраждане " към Движението.

" Движение за права и свободи е втора партия, доста сериозна организация. Надявам се, че сътрудниците са рационални. Няма да разреша на проруските партии да се гаврят с нашите хора, които пробваха през днешния ден. Нашите хора не са втора класа, те са първа класа. Ще направя каквото би трябвало, с цел да не си разрешава никой да им приказва по този начин. Проруските партии в лицето на " Възраждане "... това е доста рисково. Да не си го разрешават в никакъв случай ", отсече Пеевски.

По този метод той предизвести " Възраждане " да внимава по какъв начин приказват за хората на придвижването след днешния скандал сред Йордан Цонев от Цончо Ганев. Устатият Ганев упрекна Движение за права и свободи, че управлява най-бедните региони, както и че бастионът на Движение за права и свободи - Кърджали, е най-западналият регионален град у нас.

" Това още веднъж е основаване на страхове, говорене на нелепости, има си позиция, няма такова нещо. Нека да спрем с тези спекулации и да гледаме страната да има ръководство ", сподели Пеевски за думите на президента Румен Радев, че България се трансформира в " неопределен донор " на Украйна.

Снимка: Агнес Методиева 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР