Лидерът на ДОСТ Лютви Местан е призован в Окръжната прокуратура

...
Лидерът на ДОСТ Лютви Местан е призован в Окръжната прокуратура
Коментари Харесай

Извънредна новина за Лютви Местан! Румяна Арнаудова съобщи в Бургас, че...

Лидерът на ДОСТ Лютви Местан е свикан в Окръжната прокуратура в Кърджали. Днес в 14:00 ч. държавното обвиняване ще му предяви разпореждане, с което дефинира новата мярка за неотклонение. Това сподели пред Флагман.бг представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова. 

Румяна Арнаудова е в Бургас по отношение на осъществяване на годишното отчетно заседание за активността на прокуратурите в Апелативен регион – Бургас през 2018 година

Припомняме, че тежката злополука, в която взе участие и водачът на ДОСТ, стана на основния път Кърджали-Маказа, в региона на кръстовището за село Загорско и Джебел. Колата на Местан, излизайки от път без преимущество, се е блъснала в БМВ, в което е пътувало семейство. При удара немският автомобил изхвърчало в дере, 6-месечно бебе починало на място, а родителите му и 10-годишното му братче са признати в болница. 

„ Във вчерашния ден декларирахме позицията на Окръжната прокуратура в Кърджали, откакто съдът анулира мярката за неотклонение на Лютви Местан, защото прокуратурата не била показала задоволително доказателства за имотното му положение.Само желая да подчертая, че това определение е дефинитивно, т.е. не предстои на протестиране и ние нямахме различен потребен ход с изключение на да съберем изискуемите съгласно съда доказателства за имотното положение на господин Местан “, изясни Арнаудова.

Макар действието да е по неволя закононарушение, въпреки всичко вследствие на това е настъпила гибел, прокуратурата изрично смята, че Лютви Местан не може да остане без мярка за неотклонение, стана ясно от думите на представителя на основния прокурор Сотир Цацаров. 

Затова и Окръжната прокуратура в Кърджали незабавно събрала доказателства за имотното положение на Местан и към този момент разполага с цялостен размер от тази информация.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР