Лидерът на Демократична България Христо Иванов обвини премиерът в оставка

...
Лидерът на Демократична България Христо Иванов обвини премиерът в оставка
Коментари Харесай

Христо Иванов: Премиерът явно си е поставил за цел нито ден без лъжа

Лидерът на Демократична България Христо Иванов упрекна министър председателят в оставка Бойко Борисов, че всеки ден изрича неистини изключително във връзка с обединението.
" Факт е, че се намираме в предизборна акция, която се показва в един поразителен поток от неистини, които настоящият министър председател лее. Очевидно си е сложил за задача нито ден без неистина изключително във връзка с Демократична България, а в някой дни и по две неистини се създават ", скочи той.

 Бойко Борисов: Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и Да, България не са ли токсични, айде малко да си мерим приказките и да зачитаме избора на хората Бойко Борисов: Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и " Да, България " не са ли токсични, айде малко да си мерим приказките и да зачитаме избора на хората
Българска социалистическа партия не е ли токсична, като никой не желае да работи с нея, Движение за права и свободи не е ли токсична, като никой не желае да работи с нея " Да, България " не е...
" И не е неприятно в ГЕРБ, в случай че някой има независимо мислене, да го помоли да спре ", посъветва той.
Иванов заяви, че Демократична България е внесла план на декларация на Народно събрание в областта на сигурността, която е доста значима за интервала, когато няма да има парламент.
Причината е редицата от срещи на НАТО.
" На 14 юли ще има среща на върха на НАТО и в центъра на проблемите ще е сигурността обвързвана с нашия район. След това следва среща на източния фланг на НАТО. Предстои издание на самодейността " Три морета ", изясни Христо Иванов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР