Лидерът на Черно море Георги Илиев може да остане на

...
Лидерът на Черно море Георги Илиев може да остане на
Коментари Харесай

Навиват Георги Илиев за играещ треньор на моряците

Лидерът на Черно море Георги Илиев може да остане на терена и през идващия сезон, написа " Меридиан Мач ". Капитанът на варненци към този момент разгласи, че ще се отдръпна от игра в края на сезона на 37-годишна възраст, само че " моряците " към този момент обмислят опцията той да стане незабавно треньор, като резервира и статута си на футболист. Така един от най-големите майстори по нашите игрища ще оказва помощ на отбора единствено когато се постанова.

Илиан Илиев към този момент е разискал опцията с халфа да го вземе в екипа си, само че в случай, че Георги Илиев стане играещ треньор. По този метод той може да бъде потребен на тима и от скамейката, и на терена с опита си, само че единствено когато отборът има проблем. Самият Илиев призна, че вижда бъдещето си в треньорската специалност, като ще стартира от асистентския пост. Предстоящата разлъка с Георги Илиев в края на сезона ще накара и управлението да потърси негов заслужен заместител. С такава цел бе притеглен Васил Панайотов, като някогашният халф на Левски стартира мощно на " Тича ", само че очевидно ще му би трябвало време, с цел да свикне с тима.

Друг вид за заместител на капитана е Патрик Андраде. Той също се показва с изменчив триумф в досегашните си мачове за варненци.
Първа лига 12 кръг, събота 20 октомври  Ботев (Пловдив) 17:15  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР