Лидерът на Чечна Рамзан Кадиров определи конфликта между Запада и

...
Лидерът на Чечна Рамзан Кадиров определи конфликта между Запада и
Коментари Харесай

Кадиров обяви джихад на Запада

Лидерът на Чечна Рамзан Кадиров дефинира спора сред Запада и Русия в Украйна като " свещенна война “ и прикани всички кавказци да се обединят в битката за " обичайните полезности “.

" Валахи, това е джихад! И нашите чеченски командири взеха решение да не се пазят, а единствено да нападат. Унищожете тези шейтани, където и да са и колкото и добре да се крият. Така че следете за положителни вести. Ще има такива. И обичайте страната си! Любов освен на думи “, прикани Кадиров в своя Телеграм -канал.

Както означи чеченският водач, " те желаят да раздерат нашата татковина на части, да я унижат, да я стъпчат в мръсотията и в последна сметка да осквернят нашата религия и просвета, тъй че да нямаме еднаквост и фамилни полезности “.

" Сатанистката народна власт е, когато правата на атеистите са предпазени, само че вярващите са афектирани. Или когато обичайните двойки се лишават от деца и се трансферират в еднополови фамилии. Умишлено еднополови, не инцидентно. И в Европа го преглътнаха. Смятат го за съвременно, цивилизовано. Колкото по-разкрепостени са под пояса, толкоз по-добре за тях. И в това виждам деградация и сатанизъм. И бих предпочел да се боря с него в зародиш там, в сравнение с да оставя тази низост да обгърне нашата татковина тук “, акцентира ръководителят на Чечня.

Той подсети на жителите на прилежащите кавказки републики за митинга в Грозни против карикатурите на пророка Мохамед.

" Същите сили, които наскърбиха най-хубавите хора, в този момент се бият против нас в Украйна, или по-точно те към този момент се бият на земята на нашата Русия. Протестиращите в Грозни се заканиха да отидат в Европа и да се разправят с нарушителите. Къде са тези герои? Един себеуважаващ се мохамеданин няма да търси оправдания “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР