Лидерът на Чеченската република Рамзан Кадиров обеща парад на победата

...
Лидерът на Чеченската република Рамзан Кадиров обеща парад на победата
Коментари Харесай

Рамзан Кадиров обеща парад на победата, ще влезе в Киев на трофейна бронирана машина

Лидерът на Чеченската република Рамзан Кадиров даде обещание церемониал на успеха на съветските въоръжени сили в Киев, откакто огнаричената специфична интервенция в Украйна приключи.

Кадиров описа в Телеграм-канала си, че министърът на вътрешните работи на Чечня Руслан Алханов е посетил чеченските бойци, които вземат участие в спецоперацията на територията на Украйна и се е уверил в триумфите им, както и в тези на съветските войски

като цяло.

Кадиров акцентира и забележителния принос на чеченските сили за успеха над " подлия зложелател ".

Чеченският водач се похвали и и със хваната на територията на Украйна генералска бронирана машина, която е отнета от главатари на националистически групировки.

Кадиров се зарече да влезе в Киев с трофейната бронирана машина.⠀

Чеченския водач заяви още, че министърът на вътрешните работи Руслан Алханов се е срещнал с водача на ЛНР Леонид Пасечник и двамата са координирали взаимните дейности на въоръжените сили под тяхно командване.

Според Кадиров по-тясното взаимоотношение сред бойните елементи ще разреши да бъдат реализирани основни резултати на Мароуполското, Киевското и други значими посоки от специфичната интервенция по демитлитаризация и денацификация на Украйна.

Чеченският водач съобщи, че неговите бойци в Украйна са движени от желанието да освободят мирните поданици от почитателите на националиста Степан Бандера. Той акцентира, че бойците работят с оптимално внимание, с цел да предотвраят евеннтуални жертви измежду мирното население.

Превод и редакция: Епицентър.БГ

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР