Лидерът на БСП - София и председател на групата на

...
Лидерът на БСП - София и председател на групата на
Коментари Харесай

Паргов критикува блестящите недомислици при ремонта на Граф Игнатиев

Лидерът на Българска социалистическа партия - София и ръководител на групата на социалистите в СОС Калоян Паргов разкритикува метода, по който се прави ремонтът на столичната улица " Граф Игнаитев ". Според него този ремонт " свети с недомислици " .

Конкретно рецензията му е против направени промени в първичния проект за ремонта на улицата , без да бъдат авансово оповестени и съгласувани с жителите, които са подали сигнал. Живеещи на ул. " Луи Леже ", която граничи с ул. " Граф Игнатиев " сигнализират, че мястото за контейнерите за отпадък е преместено директно пред входа на кооперацията и сега там се построяват бетонни ями.

 Граждани недоволстват против новите подземни кофи за отпадък на
Граждани недоволстват против новите подземни кофи за отпадък на " Граф Игнатиев "

Опасяват се от неприятни миризми

Според тях мястото е извънредно неуместно, ще утежни извънредно доста качеството им на живот . Освен това контейнерите, които са наоколо и до Шесто главно учебно заведение " Граф Н. П. Игнатиев " , основават заплаха за здравето и хигиената на децата. Освен това в тази си част ул. " Луи Леже " е без излаз, което ще затрудни извозването на боклука, а също по този начин ще бъде проблематично влизането на коли за спешна помощ и пожарни коли, което е от изключително значение, поради близостта на учебното заведение.

Припомняме, това не е първият случай на неодобрение от новите контейнери, които се инсталират под равнището на централната улица в София.

 Контейнерите за отпадък на столичната
Контейнерите за отпадък на столичната " Солунска " отиват подземен

Големи наказания даде обещание Фандъкова при фалшив ремонт на центъра

Общинските съветници от Българска социалистическа партия приканват Столична община и персонално кметът Фандъкова да изпълнят отговорностите си, като прецизно проследят дали тъкмо се извършва плана и съответно да се ангажират с пренасяне мястото на контейнерите, с цел да не се заплашва сигурността и свободното напредване на жителите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР