Лидерът на БСП реагира от Черна гора на новината, че

...
Лидерът на БСП реагира от Черна гора на новината, че
Коментари Харесай

Нинова: Правителството отказва да защити националния интерес

Лидерът на Българска социалистическа партия реагира от Черна гора на новината, че държавното управление няма желание да влиза в договорката за ЧЕЗ. Новината заяви финансовия министър Владислав Горанов по време на чуването си пред краткотрайната парламентарна комисия по проблема " ЧЕЗ ".

Тя твърди, че Българска социалистическа партия продължава да упорства страната да отбрани националната сигурност и ползите на жителите и да изкупи ЧЕЗ България. " С отхвърли си от ЧЕЗ държавното управление се отхвърля да отбрани националния интерес ", счита Нинова.

" Какво се случи сред 01.03. 2018 и през днешния ден? Дължите отговори и истината, господин Борисов, на 3 млн. българи ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която е в Черна гора за Балканската конференция " Пътят към европейска балканска среща ".

Нинова напомня, че единствено преди месец - на 1 март - персонално министър Горанов , стоешком до Гинка Върбакова, е изказал " ясното предпочитание " да се взе участие в договорката, в случай че продавачът се съгласи.

Корнелия Нинова пита какво се е трансформирало от 1 март до 3 април като условия, с цел да се откаже страната от декларираното към този момент желание: " Как по този начин, тогава беше оправдано, а през днешния ден към този момент не е? ", показва социалистката и допуска другата опция декларираното желание на държавното управление да е било неистина, с цел да се приспи гнева на хората.

Според водача на Българска социалистическа партия " нещо се случва зад тила на хората " , а пък скриването на премира Борисов от комисията потвърждават тезата на Българска социалистическа партия, че държавното управление стои зад нечии неразбираеми ползи, които ще придобият една трета от доставките на електрическа сила.

Кой взе решение страната да не взе участие? Правителството или Борисов еднолично " - пита водачът на Българска социалистическа партия.

Нинова посочи, че държавното управление не е обсъждало това решение и попита дали патриотите са съгласни с него.
" Каква е тази трансформация - от повреждане на всички концесии до невмешателство на страната в договорка, която визира националната сигурност и живота на 3 млн. българи.

Така Корнелия Нинова пита къде са патриотите в това държавно управление? " Излезте и обяснете на българите- кой си играе със ориста им " - прикани Корнелия Нинова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР