Лидерът на БСП посочи, че за партията ѝ има три

...
Лидерът на БСП посочи, че за партията ѝ има три
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Три важни теми вълнуват БСП frognews.bg

Лидерът на Българска социалистическа партия уточни, че за партията ѝ има три значими целта. Необходимо е те да бъдат гласувани в пленарна зала. Това са: гласуването на бюджета за

2023г., с цел да имаме спокойна зима, нараснали приходи и успокоение на българската стопанска система. Тя сподели, че държи на обществения пакет от ограничения, за който партията ще се застъпи.

 

Вторият приоритет е приемане на законите по Плана за възобновяване и резистентност. Той ще подсигуряват вложения и развиване на България години наред. Третият е съставянето на работещо правитество.

 

Нинова дефинира позицията на Политическа партия и Демократична България като " Истеричен скандал ". Нинова е безапелационна: " Няма да оттеглим законопроекта! "

 

Лидерът на левицата уточни, че партията им са в състояние на мъченици: " Предлага ни се разговор с ултиматум. Няма такова нещо в света. Поставяте ултиматум към демокрацията. " Острата ѝ рецензия към Демократична България и Политическа партия приключи с оборване на изказванието, че ИК не е приоритет на Българска социалистическа партия: " Лъжа е, че ние блокираме Народното събрание с измененията на ИК.

 

Дали това са единствено думи или зад тях стои нещо по-голямо, защото всички станахме очевидци по какъв начин няколко партии в Народното събрание: ГЕРБ-СДС, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи се пробват да внесат промени в ИК.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР