Лидерът на БСП подхвана нова атака срещу ГЕРБ и държавния

...
Лидерът на БСП подхвана нова атака срещу ГЕРБ и държавния
Коментари Харесай

Нинова: Служебният кабинет на Радев опитва да реставрира модела на ГЕРБ

Лидерът на Българска социалистическа партия подхвана нова офанзива против ГЕРБ и президента. 

БСП в тези избори влиза по-силна, тъй като през властта сподели резултати. Влизаме с намерено лице пред гласоподавателите, тъй като показахме, че може да има обществена страна, а ние бяхме обществения дирек в ръководството. Това съобщи ръководителят на БСП Корнелия Нинова в изявление за " Лице в лице " по bTV.

На въпрос какви резултати чака да постигне БСП на вота, Нинова отговори, че това ще решат гласоподавателите и още един път подсети, че партията се е потвърдила като постоянна, поредна и с грижа към хората.

По тематиката с " Газпром " водачът на социалистите акцентира, че връщането на газовите доставки от съветската компания е " национално виновна концепция ".

Ние гледаме на това като интерес за България, с цел да не банкрутира промишлеността, сподели Корнелия Нинова, написа novini.bg.

В предаването Нинова изясни още, че сега се следи " рискова реституция " на модела на ГЕРБ през служебното държавно управление на Румен Радев.

Моделът на ГЕРБ се връща през фрагментите на служебното държавно управление на Радев, сподели Нинова и добави, че президентът е този, който смъкна държавното управление на БСП, Политическа партия и Демократична България.

В умозаключение водачът на БСП заяви, че социалистите в никакъв случай не са започвали офанзива против президента, а тъкмо противоположното – постоянно са го защитавали.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР