Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви пред БНТ, че не

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви пред БНТ, че не
Коментари Харесай

Нинова не иска акъл от Станишев

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова съобщи пред Българска национална телевизия, че " не желае ум " от определения неотдавна за евродепутат някогашен водач на партията и някогашен министър председател на страната Сергей Станишев.

" Не желая ум от хора, които провокираха най-голямото разединение в Българска социалистическа партия с изключване на хора и разединение на АБВ, приели плоския налог ", сподели тя, помолена да разяснява несъгласията в Българска социалистическа партия и рецензиите на някогашния водач, който се опита несполучливо да извади от кандидат-депутатската листи за евроизборите.

Тя изясни различията в управлението на Българска социалистическа партия като " личностни разногласия на върха " и увери, че " партията е мобилизирана, енергична " и към този момент има номинации за кметове и общински съветници в над 40 общини.

" Готови сме за изборите на есен ", сподели водачът на Българска социалистическа партия, която през днешния ден в Габрово организира среща с партийния актив за приемане на предизборната платформа за локалния избор. Според източници на " Дневник " днешната полемика е била " градивна " и друга от атмосферата на конгреса, когато Нинова в началото подаде оставка, само че я отдръпна по молба на съпартийци.

" Акъл, хрумвания, сила и труд желаеме от членовете на партията, които работят непрекъснато и поради които няма да позволим сходни разногласия да се отразят на резултатите на партията ", сподели Нинова пред Българска национална телевизия и акцентира, че " 80 депутати са повече от 38, а 5 евродепутати са повече от 4 ".

" За добър живот в нашата община " е лозунгът, с който претендент - кметовете на Българска социалистическа партия ще търсят поддръжката на гласоподавателите. Какво съдържа предизборната платформа четете тук и тук.

Запитана за какво Българска социалистическа партия не повдига тематиката за избора на нов основен прокурор, Нинова отговори, че изчаква датата 29 юли, докато най-малко теоретично е допустимо да бъде издигната и втора кандидатура с изключение на номинирания единомислещо от прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет Иван Гешев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР