Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви, че БСП няма да

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви, че БСП няма да
Коментари Харесай

Нинова за управленските преговори - БСП няма да бъде резервна гума на тротинетка

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова съобщи, че „ Българска социалистическа партия няма да бъде аварийна гума на тротинетка, нито натискачи на копчета на непознати идеологии, стратегии и държавни управления, за които не са разговаряли “, съобщи БГНЕС. „ Ако бъдем поканени на диалози, в случай че участваме в договаряния, не в ултиматуми, ще се отзовем. Какъв ще е изходът от тези договаряния, към този ден е неразбираемо . Изходът от тези договаряния ще го решат единствено членовете на Българска социалистическа партия с вътрешно партийно допитване “, добави Нинова по отношение на декларираното от водача на ГЕРБ Бойко Борисов през днешния ден в коридорите на Народно събрание, че стартира диалози и с останалите парламентарни сили за съставяне на кабинет.

Нинова упрекна ГЕРБ и Политическа партия, че с всеки ден задълбочават политическата рецесия. По думите й „ явно е, че там няма ясно в главата какво тъкмо желае да прави “.

„ Мисля, че всички сте уверени, че хаосът е цялостен. Понеже вие тук си играете на някакъв спектакъл, бюджет няма да бъде признат, хората ще чакат. Няма да има комисии, няма да има бюджет, тук играта продължава “, добави тя.

„ Направиха законодателна стратегия. Браво! Парламентът би трябвало да работи, би трябвало да има закони и да ги одобряваме за хората, единствено че няма. Няма комисии, няма закони, Народното събрание не ги приема “, съобщи Нинова и добави, че Делян Добрев заран приказва против Асен Василев, а Росен Желязков вечер го хвали.

„ Първите споделят „ подкрепете ни нас “, вторите споделят „ не, няма да ви подкрепим “. Вторите към този момент дават държавно управление и стратегия, тъй като Борисов им е изискал. И Политическа партия оферират държавно управление на малцинството и да ги поддържат другите “, сподели още Нинова.

Тя дефинира водача на ГЕРБ Бойко Борисов като " добър манипулатор ". „ С нас няма да му се получи. Но, Политическа партия, надминахте към този момент всички “, добави тя, като уточни, че от Политическа партия им слагат условия. „ Възможно е да имаме поддръжка от Българска социалистическа партия. Кой ви го сподели това? Защо си позволявате да приказва от името на Българска социалистическа партия, от каква позиция си позволявате да поставяте условия на Българска социалистическа партия? “ , попита Нинова.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР