Лидерът на БСП Корнелия Нинова трябва да подаде оставка, защото

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова трябва да подаде оставка, защото
Коментари Харесай

Станишев: Нинова трябва да подаде оставка

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова би трябвало да подаде оставка, тъй като в противоположен случай ще ровим под дъното. Това съобщи някогашният министър председател и ръководител на ПЕС Сергей Станишев пред БиТиВи.

По думите му четири пъти избори за 18 месеца е скандално и е тежка диагноза за българската политическа система. Играят си игра с огъня, на хората ще им писне и ще си платят цената, посочи Станишев и добави, че взаимни отстъпки ще се вършат и на пролет, само че има боязън от идващата зима.
 Нинова: Оставка - Не!
Нинова: Оставка - Не!

Резултатът ни не е добър, само че не драматизираме от това, изясни тя

Слаби резултати от изборите имат всички. до най-ниското си историческо дъно, уточни той. Всички социалисти би трябвало да осъзнаят, че нещата са опрели до кокала и всичко опира до оцеляването на Българска социалистическа партия , сподели Сергей Станишев.

Според него войната с президента се е оказала безплодна за Българска социалистическа партия. " Българска социалистическа партия беше част от държавно управление, което беше най-русофобското ", оцени Станишев. На него не му е безразлично бъдещето на Българска социалистическа партия и на левицата, като за Станишев не е настоящ въпросът да бъде водач на партията . " Това унизително състояние на партията би трябвало да бъде прекъснато ", настоя той.
 Искат оставката на Нинова в Българска социалистическа партия
Искат оставката на Нинова в Българска социалистическа партия

Събрани са над 70 подписа за привикване на пленум на партията

По отношение на позицията на България за участие на Украйна в НАТО, Станишев съобщи, че позицията на президента Румен Радев е вярна. Влизането на Украйна в НАТО значи Алиансът да се включи в самата война, посочи някогашният министър председател. Трагедията е голяма, както за Украйна, по този начин и за Русия, тъй като умират бойци, мирни жители и бежанци. Колкото по-бързо се стигне до мир, толкоз по-добре за всички. В момента Европа кърви финансово в посока Русия и европейската промишленост е в колапс , безапелационен бе Станишев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР