Лидерът на БСП Корнелия Нинова трябва да подаде оставка заради

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова трябва да подаде оставка заради
Коментари Харесай

Нинова да подаде оставка: Йотова

" Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова би трябвало да подаде оставка поради изборните резултати ”, съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова в Свиленград в отговор на журналистически въпрос.  Припомняме, че тя  бе началник на пресцентъра на Висшия съвет на Левицата и член на Водоснабдителна система на Българска социалистическа партия, зам.-шеф на Градския съвет на Българска социалистическа партия – София.

" Не съм сюрпризирана от това, че няма оставка. Нека да изчакаме съвещанието на Националния съвет. За мен огромната паника е, че Българска социалистическа партия, че падна на пето място и на 9% след следващите парламентарни избори ", сподели Йотова.
Според нея слабите изборни резултати са по-важният въпрос, както и за какво партията е там - партия, която съществува от 130 година и постоянно е била на страната на хората, изключително по време на рецесии.

" Сега се оказва, че огромна част от хората й нямат доверие, не имат вяра, че тя може да отбрани техните ползи. Много добре си давам сметка, че огромна част от българите, които не излязоха да гласоподават, не отидоха до урните точно поради това - тъй като не намират своето политическо посланичество, част от което е и Българска социалистическа партия ", уточни Йотова.
Няпомняме, че сходна позиция към този момент изрази и експремиерът, някогашен водач на Българска социалистическа партия и началник на ПЕС Сергей Станишев.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР