Лидерът на БСП Корнелия Нинова смени и шефът на партийния

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова смени и шефът на партийния
Коментари Харесай

Нинова смени шефа на пресцентъра на БСП, Васил Самарски сяда в стола на Пашалиева |

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова смени и шефът на партийния пресцентър. 

От през днешния ден началник на пресцентъра на Българска социалистическа партия е медийният консултант на ръководителя Корнелия Нинова Васил Самарски. 

Жанет Пашалиева, която заемаше поста до момента, отива в БСТВ, оповестяват от " Позитано " 20. 

В малкия екран на Българска социалистическа партия Пашалиева ще е управител „ Програмна и техническа активност ”. 

Васил Самарски е роден на Самарски е роден на 4 ноември 1969 година в Казанлък. От биографията на уеб страницата му излиза наяве, че е завършил Средното особено художествено учебно заведение за театрални фрагменти в Пловдив, специалност „ Икономика и организация на театъра “. Магистър по стопанска система и ръководство на промишлеността в УНСС.

През 1991 година в съдружничество основава Погребално бюро “Танатос ” в Казанлък, през 1992 година - радио “Вис виталис ”, а през 2007 година - телевизия Пресс ТВ – Казанлък.

От 1995 година е ръководител на Народно читалище “Искра-1860 ” в Казанлък, а 1998 година става създател и директор на локалния спектакъл “Любомир Кабакчиев ”.


Пет мандата е бил общински консултант от Българска социалистическа партия в Казанлък, като два от тях и ръководител на Общинския съвет.  От 2013 до 2017 година е бил ръководител на Областния съвет на Българска социалистическа партия – Стара Загора. От основаването на БСТВ работи в нея като създател и водещ, от тази година е и част от управителния екип на малкия екран. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР