Лидерът на БСП Корнелия Нинова събра политическия съвет на коалицията

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова събра политическия съвет на коалицията
Коментари Харесай

Нинова събра политическия съвет на БСП за България заради пленума в неделя


Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова събра политическия съвет на обединението "БСП за България " преди съвещанието на Националния съвет в неделя.

На срещата е разисквана политическата конюнктура в страната и парламентарната рецесия. Дискутирани са платформата " Визия за Европа ", броят и претендентите на съдружните сътрудници и гражданската квота в листата за евродепутати, както и имена на претенденти за лидер.

"Събитията в последните дни потвърждават правотата на решението ни да излезем от Народното събрание, тъй като той е привършен морално, законодателно и политически ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по-рано пред публицисти. Тя разяснява, че в последните дни става още по-ясно, че това не е място, на което се пишат закони в полза на страната и хората, а място, на което се търгува с една едничка цел - да се задържат ръководещите по-дълго на власт.

"Досега имахме тройна коалиция ГЕРБ - Движение за права и свободи и Оперативна програма, а в този момент към този момент и търговията с ВОЛЯ непременно крепи болшинството. Те се борят само за власт, до момента в който хората се борят да оцелеят и да живеят обикновено. Това е тежка парламентарна мъка, която за жалост ще се отразява всеки ден на българите ", съобщи водачът на левицата.

"Няма да се върнем в Народното събрание, тъй като остава опцията в изборните комисии да се одобряват решения с гласовете на половината плюс един от членовете на СИК, което е причина за операции и фалшификации ", означи още Корнелия Нинова. Тя добави, че в изборните описи остават мъртвите души, остава и невъзможността с касационна тъжба да се апелират решения пред Върховен административен съд, както и подозренията за подменяне на вота и имитация на изборите.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР