Лидерът на БСП Корнелия Нинова разчете напрежението между управляващите като

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова разчете напрежението между управляващите като
Коментари Харесай

Нинова: Мнозинството на ГЕРБ, „Възраждане“ и ДПС взима решенията!

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разчете напрежението сред ръководещите като раздор, който води до неустановеност. Тя сподели:

„ В България има две болшинства – едното публично, на книга, то е на страха, имунитетите, омертата и на войната, само че същинското болшинство, което взима решението, е ГЕРБ, „ Възраждане “ и Движение за права и свободи, тъй като с това болшинство се взеха най-важните решения. “

Нинова уточни, че през вчерашния ден формалното болшинството единствено си блокира дневния ред в правната комисия. Тя съобщи:

„ Такова нещо не е имало откогато съществува Народното събрание освен това го направиха, с цел да не изслушат личния си министър на правораздаването какво счита за промяната в правосъдната система. Управляващите от началото на този парламент нямат нито един законопроект с болшинство от ГЕРБ-ПП-ДБ. По всички закони сте на друго мнение и се карате, за бюджета в комисия се карахте три часа и всичко това значи неустойчивост, неустановеност и липса на вероятност пред България и хората. “

Лидерът на Българска социалистическа партия Нинова предизвести, че плаващите болшинства са доста рискови , тъй като никой не може да каже какъв закон ще влезе в пленарната зала и какъв ще излезе.

„ От ПП-ДБ през вчерашния ден споделиха, че Народното събрание е минал на плаващи болшинства и няма ръководещо болшинство и това е рисково, чухме, че се усещат като смокинов лист, споделиха, че няма да са смокинов лист на ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Възраждане “. Ние преди месец разбрахме, че желаят да ни употребяват за смокинов лист, тогава аз го нарекох аварийна гума на тротинетка “, разяснява Нинова. Тя се обърна към депутатите от ПП-ДБ с думите:

„ Късно е, либе, за китка или го играете това хоро до дъно, или се пускайте. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР