Лидерът на БСП Корнелия Нинова призова за подкрепа на референдума

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова призова за подкрепа на референдума
Коментари Харесай

Нинова иска подкрепа за референдума срещу „джендър идеологията”

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова прикани за поддръжка на референдума против " джендър идеологията ".

В пост във Фейсбук във връзка премията, наречена " полово безпристрастен " от кинофестивала " Берлинале " за най-хубаво осъществяване на осемгодишно дете, водачът на левицата декларира, че децата и фамилията са полезност и борбата за тях е идея. 

" Уважавам хората с друга полова ориентировка. Бих защитавала и техните права, само че не мога да се примиря с обстоятелството, че се протяга ръка на децата . Водя тази борба за тях от пет години. Много е сложна и неравна. Без вас няма да се оправим. Подкрепете ни за Референдума. Нека българският народ реши, желае ли джендър идеология в учебните заведения или не. Това не е партиен интерес, това не е политическа агитация. Това е идея ", написа Нинова във Фейсбук.

На съвещание на 50-ия конгрес на левицата бе решено Националният съвет на партията да се заеме с подготовката и организацията на референдум против " джендър идеологията " в учебно заведение.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР