Лидерът на БСП Корнелия Нинова призова председателя на ПГ на

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова призова председателя на ПГ на
Коментари Харесай

Нинова с идея: Пеевски и Петков да се разберат като мъже - извън залата на НС

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова прикани ръководителя на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски и Кирил Петков от Политическа партия да се схванат и то не в пленарната зала.

По-рано от Политическа партия излязоха с публична позиция, в която осъждат " остро безпочвените рецензии на господин Пеевски към премиера акад. Николай Денков, както и неговата неверна самопреценка за ролята му в страната ". Пеевски пък отговори, че Денков не се оправя и трябвало " батковците му Кирил Петков и Асен Василев да го пазят ".

Пеевски и Кирил Петков седят на първия ред в пленарната зала на Народното събрание като ги разделят единствено няколко места. Очевидно разногласието им е траял и в залата, тъй като Нинова изиска 15 минути отмора и спиране на съвещанието и отсече, че е чула такива грозни думи, каквито не трябва да се чуват в Народно събрание.

" Напрежението ще ескалира. През цялото време повтаряме, че се събрахте, с цел да разпределяте порциите. Преди малко се размениха такива думи сред Пеевски и Кирил Петков и добре, че не ги чу българският народ ", разяснява тя.

Пеевски я репликира от място и тя го прикани: " Не викай на мен, господин Пеевски, излезте на открито и се разберете като мъже с Кирил Петков ".

" Основният провинен за това състояние е Бойко Борисов, а в този момент седи и ви гледа сеира и с цел да се спре това извиване на ръце, излезете, разберете се като мъже и спрете да тормозите българския народ единствено поради личните си ползи ", настоя Нинова.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР