Лидерът на БСП Корнелия Нинова призова гражданите да излязат на

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова призова гражданите да излязат на
Коментари Харесай

Нинова кани протеста пред парламента в сряда, когато БСП внася вота на недоверие

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова прикани жителите да излязат на митинг в сряда, когато алените внасят вота на съмнение против държавното управление по тематика " корупция ".

„ Поздравявам всички участващи и приканвам нашите членове и симпатизанти да се включват в митингите в цялата страна. Тази власт може да бъде свалена единствено под натиска на митингите или с избор на съмнение. В сряда ние от опозицията внасяме избор на съмнение поради корупцията. Призовавам в деня, в който този избор ще се дебатира, хората да ни поддържат пред постройката на Народното събрание – спокойно и умерено ”, сподели още Нинова.

" Премиерът Борисов, вицепремиерите му, направиха неприемливи внушения, в това число за Българска социалистическа партия. Първо, десетките хиляди протестиращи българи на друга възраст с разнообразни партийни убеждения, с разнообразни специалности, не са платени провокатори, те са честни хора, които желаят правдивост ", посочи още Нинова.

" Борисов ръководи 10 години със боязън и репресии. Внуши, че ще бъде разпален Партийния дом, че Българска социалистическа партия ще счупи страната и грубо бяха бити беззащитни хора. Няма да поносим това повече. Държавата е счупена от ГЕРБ и присъдружните им партии за 10-годишиното им ръководство ", акцентира водачът на Българска социалистическа партия.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР