Лидерът на БСП Корнелия Нинова предложи на пленума на столетницата

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова предложи на пленума на столетницата
Коментари Харесай

Нинова предложи отстраняването на Валери Жаблянов

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова предложи на пленума на столетницата Валери Жаблянов да бъде отхвърлен от Изпълнителното бюро . Това стана ясно по време на днешния пленум на Българска социалистическа партия в централата на партията.

Сред причините, препоръчани за отстраняването на Жаблянов са нарушен отборен принцип , липса на интензивност в идейните полемики , както и неучастието му в Парламентарната асамблея на Съвета на Европа.

Освен това соцводачът предложи на Изпълнителното бюро на партията да се разшири от 15 на 21 души . На вниманието на Бюрото са препоръчани кандидатурите на Асен Гагаузов, общинския консултант от Столичния общински съвет Милка Христова, депутатите Стоян Мирчев, Георги Свиленски, Весела Лечева и Манол Генов, както и на ръководителят на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия Николай Бериевски.

Идеята на алените е по този метод да се разшири кръгът на лицата, които взимат решения за партията.

Нинова е поискала повече депутати в Изпълнителното бюро, с цел да се усъвършенства връзката на органа с парламентарната група , както и повече представители на локалната власт.
 Кутев желае Нинова за ръководител на предизборния щаб на Българска социалистическа партия
Кутев желае Нинова за ръководител на предизборния щаб на Българска социалистическа партия

Манол Генов чака промени в Изпълнителното бюро, не знае за Жаблянов
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР