Лидерът на БСП Корнелия Нинова отправи критика към кмета на

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова отправи критика към кмета на
Коментари Харесай

Нинова за кмета на Перник: Изказва се неподготвен, да си гледа кметските работи

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова насочи рецензия към кмета на Перник Станислав Владимиров, който завоюва локалните избори през ноември предходната година с поддръжката на левицата. Повод за реакцията ѝ стана вчерашното изявление на Владимиров, че до края на водната рецесия в града няма повече да се вижда с нея. Пред уеб страницата zapernik той изяснява, че в границите на седмица Корнелия Нинова идва за повторно в града, като на него не му е ясно с каква цел се прави това.

Коментарът му пристигна единствено няколко часа, откакто от Българска социалистическа партия оповестиха, че Нинова ще даде конференция в Перник след плануваната за през вчерашния ден среща с основния прокурор Иван Гешев, с който трябваше да обсъдят точно водната рецесия. Последва реакция от Гешев, който заподозря водача на левицата, че упорства за среща с него, с цел да политизира тематиката. Заради това и анулира срещата им. Въпреки това, Нинова изпрати документално въпросите, които има към него.

Тя изясни през днешния ден пред Би Ти Ви, че не е желала да се среща с Владимиров. Даде му и няколко съвета по какъв начин да си прави работата.

" Ако в действителност е споделил това, тогава кметът на Перник се е изказал неопитен. Не можеш да откажеш среща, която не ти е поискана. Аз не съм желала среща с него. Кметът да си гледа кметските работи. Да не не помни, че беше определен като опция на ГЕРБ, а не като част от статуквото. Неговото място е на страната на перничани, а те желаят да знаят кой е виновен за проблемите с водата в града. Той да си гледа кметските работи, ние като партия – политическите. Кризата с водата е политически въпрос, той не е просто една рецесия ", сподели Нинова.

При първата аудиенция на Нинова в Перник Владимиров я придружи, само че при вчерашното ѝ посещаване той отсъстваше от конференцията ѝ. Пред публицисти тя изясни неналичието му с задължения.

" Водната рецесия на Перник не е терен за политическа битка за рейтинг и за вадене на политически дивиденти, а съответна работа в сложен миг. В Перник е оповестено бедствено състояние. Група политици идват и си вършат пиар с водната рецесия и с мен. Няма да стане ", сподели през вчерашния ден Станислав Владимиров.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Водната рецесия в Перник (88)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР