Лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви намерение да запознае с

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви намерение да запознае с
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: Никой не следи Нинова, видяла е патрули на МВР

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разгласи желание да запознае с писма посланиците на европейските страни, че е следена при пътуванията си в страната. Силовият вицепремиер Красимир Каракачанов обаче отхвърли това изцяло. И съобщи, че полицията в никакъв случай не се е занимавала с Нинова.

„ Във въпросното село, където беше Нинова, има патрули, с цел да не се изнася инфектиран добитък. Никой не е следил никого “, разяснява вицепремиерът и министър на защитата по случая.

Той помоли медиите да не го вкарват в пояснителен режим с въпроса, че козите и овцете са с приоритет за Министерство на вътрешните работи пред алената лидерка.

„ Сега ще ме вкарате в пояснение – кози, коне и други животни. Полицейски патрули имаше по една патрулка от локалните РПУ-та, които направляваха дали някой няма да укрие инфектираните животни и да ги изнесе. Двама служители на реда с една патрулка. Те не са я следвали. Те бяха там. На процедура тя ги е следвала “, съобщи Каракачанов.

Той напомни, че Нинова и до момента си е разрешавала да приказва, че се избива добитъкът на тези хора в Странджа, с цел да се изселят. Силовият министър даже цитира думите й: „ нали четете, че на Безмер нощно време кацат самолети с незаконни имигранти “.

„ Това е една гнусна неистина и аз желаех инспекция от ДАНС, въпреки че на мен ми е ясно, че няма по какъв начин, не да кацне, а и да излети нито един аероплан, на което и да е военно или някогашно военно летище, без аз да знам “, разяснява Каракачанов.

Той дефинира следващата акция на Нинова като „ огромна лъжлива акция, с която се цели да се дестабилизира ситуацията “. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР