Лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви, че не е удовлетворена

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви, че не е удовлетворена
Коментари Харесай

Нинова не била доволна от разследването за пачките в чекмеджето на Борисов

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разгласи, че не е задоволена от следствието за фотосите и видеозаписа от спалнята на премиера Бойко Борисов.

През декември 2020 година прокуратурата разгласи, че фрагментите може и да демонстрират кюлчета злато и пачки евро в шкафчето, само че. След няколкомесечна инспекция проверяващите не съумяха да открият и кой е снимал жилището на премиера, макар че самият той в изявление за авторитетния немски вестник Франкфуртер Алгемайне Цайтунг (ФАЦ) даде да се разбере, че знае коя е.

" Ще изразя персонално мнение – не, не ме удовлетворява. Не даде задоволително отговори на въпросите на обществото ", сподели във вторник Нинова в отговор на журналистически въпрос за инспекцията по време на конференция в централата на Българска социалистическа партия.

Попитана по какъв начин Българска социалистическа партия счита да работи с Иван Гешев, в случай че партията пристигна на власт, Нинова отговори:

" Позицията ни във връзка с основния прокурор е ясна и изчистена. Искахме оставката на Гешев и от митингите и по-късно от парламентарната естрада. Как считаме да работим? Все отново почитаме разделянето на управляващите. Когато спечелим изборите и управляваме, има изпълнителна власт, която да си прави работата. Има правосъдна, която също чакаме да си прави работата. Многократно сме правили оферти и да използван законодателни промени, които да подсигуряват правосъден надзор върху тези актове на основния прокурор, които са отвън правосъден надзор ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР