Лидерът на БСП Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик
Коментари Харесай

Нинова и депутати от БСП взеха участие в среща с Българската стартъп асоциация

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция за и депутатите от Българска социалистическа партия Димитър Данчев и Явор Божанков, както и евродепутатът Петър Витанов взеха присъединяване в среща с Българската стартъп асоциация (besco), оповестиха от пресцентъра на партията. Онлайн форумът е първото мероприятие от поредицата срещи на асоциацията с политически водачи.

Нинова показа икономическата стратегия и хрумвания на партията за ръководството и възобновяване на страната. „ Икономиката ни е приоритет тъй като без нужните средства които генерира не може да има работеща обществена политика опазване на здравето и обучение “, уточни тя. „ Основният фокус, който слагаме, е устойчиво и без лобизъм законодателство, 5 електронни регистъра за облекчение изискванията за бизнес, данъчни облекчения за стартъп, подсилване БАЕЗ в помощ на износа, обвързване на образованието с стопанската система и основаване на национална гимназия за компютърни науки и високи технологии, битка с корупцията и налагане на правосъден надзор върху актове на прокуратурата. Преструктуриране на Банката за развиване с ориентировка към кредитиране на дребни и междинни предприятия “, сподели Нинова.

Тя отговори на доста въпроси от страна на участниците по време на живата полемика. Пред тях Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция за съобщи изрично че Българска социалистическа партия няма да подвига налозите на бизнеса. Сред главните въпроси на полемиката бяха данъчна политика, кръговата стопанска система, задграничните вложения, българското произвеждане, високите технологии, туризмът, образованието и подготовката на фрагменти, земеделието.

Лидерът на Българска социалистическа партия очерта въпроса с развиването на СПА и балнео туризма като основен за избавяне на бранша. ‘‘България е единствената страна с толкоз доста минерални извори в Европа и това е запас който не е добре развъртян и употребен “, акцентира Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция за.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР