Лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира предложението на ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира предложението на ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС
Коментари Харесай

Корнелия Нинова за предложението за „Росенец“: Имаме двоен аршин

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разяснява предлагането на ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи за преустановяване на концесията на „ Лукойл “ на пристанище „ Росенец “.

Тя съобщи, че кардиналната позиция на левицата е да поддържа решения, с които стратегически обекти да стават държавна благосъстоятелност.

Нинова обаче акцентира, че на този стадий не се е срещнала с разбор на въздействието на възможната смяна върху стопанската система на страната и заподозря, че се ползва двоен стандарт.

Според соцлидерката в тази ситуация се демонстрира двоен критерий.

„ Прави се предложение за една избрана концесия на „ Росенец “, само че в това време се приготвя концесия на летище Пловдив, приготвя се удължение на други концесии по морето. Това е безпринципно и е решение за един проблем, евентуално по някакви аргументи, които още не знаем. Да създадат разбор и да кажат, да не подложат на риск стопанската система и хората като цени. И да не пострада България от това. Иначе кардинално – да, обектите от стратегическо значение би трябвало да са държавна благосъстоятелност “, сподели Корнелия Нинова пред публицисти в Народното събрание.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР