Лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира от Шумен постигнатото споразумение

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира от Шумен постигнатото споразумение
Коментари Харесай

Нинова: Асен Василев надигра всички

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разяснява от Шумен постигнатото съглашение сред Политическа партия – Демократична България, ГЕРБ и Движение за права и свободи за по-ранното отпадане на дерогацията. Тя го дефинира като надхитряване от страна на министъра на финансите Асен Василев по отношение на ГЕРБ. Според Нинова, с отпадането на дерогацията има риск от покачване на цените.

" Асен Василев надигра всички, това е нашият коментар. Много перфидно ги надхитри. Това, което желаеха ПП-ДБ, се случи. Дерогацията ще отпадне от 1 март същински и всъщност. Смятам, че това, което Делян Добрев и ГЕРБ правеха в последните месеци с изваждането на документи, с рецензия към ГЕРБ, завърши. Да свиват знамето на революцията, явно ГЕРБ се предадоха. Неслучайно вотът на съмнение беше отсрочен, като ГЕРБ и Движение за права и свободи не се записаха дружно с " Възраждане " и Има Такъв Народ, с цел да имат време точно за тези сделки ", разяснява тя.

Нинова счита, че сглобката се е събрала само поради стопански ползи.

" Прави усещане, че като известие не излезе нищо положително за България и българския народ. Забрави се в този диалог увеличението на налозите, бонус-донос, налог върху бакшишите и така нататък Нито дума за това, което чака хората. ГЕБ и Движение за права и свободи не помниха за дълговата серпантина, която ще ни вкарва сякаш Асен Василев и това не е тематика на този диалог, не помниха за 3 % недостиг. Нищо от значителните за България и за българския народ въпроси тези хора не ги интересува. От самото начало на сглобката до ден сегашен повтаряме едно и също. Договорката им за държавно управление съставляват тъкмо това разпределение на порции за власт и за пари ".

Вотът на съмнение би трябвало да бъде сполучлив, тъй като следим цялостен разпад на страната и България повече не може да се ръководи по този метод, разяснява още водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР